Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Netwerkevent: De Partner Meet-up

Exclusief voor partners van MVO Nederland Partner Meet-ups Woensdag 25 mei 2022 van 12.00 tot 14.00 uur | Online

Deze editie van de Partner Meet-up staat in het teken van het Nieuwe Economie-festival ’22.

Anderhalve week na het festival praat je tijdens dit online netwerkevent via digitale één-op-één gesprekken na over het festival – met andere partners én experts op de zeven thema’s van de nieuwe economie. Wissel ervaringen uit of match jouw verzoek met relevant aanbod. Zo zet je je inspiratie uit het festival wellicht om naar een nieuwe samenwerking.

WAT GA JE DOEN?

  • Nodig andere partners van MVO Nederland en experts uit voor een online ontmoeting aan de hand van overzichtelijke netwerkprofielen;
  • Bekijk op welke van de zeven thema’s van de nieuwe economie andere deelnemers actief zijn;
  • Geef aan wat jij in te brengen hebt rondom kennis, ervaring of diensten en producten. En waar jij zelf naar op zoek bent;
  • Maak in wisselende videogesprekken van twaalf minuten met elkaar kennis;
  • Ontvang achteraf een helder overzicht van jouw afspraken om indien gewenst het contact verder uit te bouwen.

 

Heb je het NE22-festival gemist? Ook dan ben je van harte welkom om mee te doen en kennis te maken met partners uit het netwerk.

DOE MEE

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via het formulier hieronder en ontvang verdere instructies. Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen, dus wacht niet te lang! Je geeft zelf aan welke tijdsblokken voor jou uitkomen. Je hoeft dus niet de volledige twee uur beschikbaar te zijn om mee te doen.