Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Netwerkbijeenkomst Gebouwde Omgeving

Donderdag 03 februari 2022 van 09.30 tot 12.00 uur | Online

Dit is een extra editie voor de partners die niet bij de netwerkbijeenkomst van december 2021 konden zijn.

De transitie naar de nieuwe economie maken we samen. Zeker in de gebouwde omgeving, waar de uitdagingen de komende jaren groot zijn. Denk aan energie-neutrale gebouwen, grondstofketens sluiten, natuur-inclusief bouwen om de biodiversiteit te bevorderen. En dat met een gigantische nieuwbouw- en renovatie-opgave; het toekomstbestendig maken van onze infrastructuur en het creëren van één miljoen woningen voor 2030. Mèt de beperkingen van een krappe arbeidsmarkt en opkomende materiaalschaarste.

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je andere netwerkpartners, wissel je gedachtes uit en denk je mee over de plannen voor de toekomst. We kijken samen vooruit naar 2022 en bespreken waar we als netwerk op gaan inzetten. Zien we je daar?

3 REDENEN OM DIT EVENT TE BEZOEKEN

  • Je maakt kennis met de andere partners uit het netwerk.
  • Je leert over de plannen voor 2022 en denkt mee over het gezamenlijke invulling ervan.
  • Je krijgt met dit netwerk hulp bij uitdagingen waar je tegenaan loopt in de gebouwde omgeving en bij de uitdagingen waar samenwerking voor nodig is.

VOOR WIE?

Dit event is exclusief voor partners uit het netwerk Gebouwde Omgeving van MVO Nederland. Benieuwd of het netwerk iets voor jouw bedrijf is? Lees hier meer over het Netwerk.