Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Netwerkbijeenkomst Chemie: aan de slag met reststromen

Donderdag 14 mei 2020 van 13.00 tot 15.30 uur | Online, via Teams

De sector chemie speelt als leverancier van grondstoffen een essentiële rol in de verduurzaming van de economie. Het is een energie-intensieve sector die hard aan de slag moet om aan de gestelde duurzaamheidsdoelen van het Klimaatakkoord van Parijs en de SDG’s te voldoen. Daarom werkt MVO Nederland in het Netwerk Chemie met deelnemende partijen aan de verduurzaming van de sector. Tijdens speciale netwerkbijeenkomsten gaan we samen met experts en ervaringsdeskundigen aan de slag met een specifiek onderwerp. En wisselen bedrijven kennis en ervaring met elkaar uit. In de online bijeenkomst op donderdag 14 mei gaan we aan de slag met de reststromen van jouw bedrijf. Doe je mee?

Tijdens deze bijeenkomst ga je samen met experts Paula van Hoorik (Senior Consultant Industry bij Milgro), Aglaia Fischer (Projectmanager Circle Finance Programme bij Circle Economy) en andere ervaringsdeskundigen aan de slag met reststromen in je bedrijf. Hierbij gaan we in op de volgende onderwerpen: 

  • Inzicht verkrijgen in jreststromen 
  • Circular Accounting: Reststromen in de boekhouding 
  • Hoogwaardig verwaarden van je reststromen 

De bijeenkomst zal online via Microsoft Teams plaatsvinden. Na aanmelding ontvang je een week van te voren de link in je mailbox.

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

  • Je doet nieuwe kennis op over het omgaan met reststromen in jouw bedrijf 
  • Je wordt geholpen door experts bij jouw vraagstukken over reststromen 
  • Je leert nieuwe mensen kennen in de chemiesector en vergroot je netwerk

VOOR WIE

Deze bijeenkomst is voor partners van MVO Nederland die deelnemen aan het Netwerk Chemie. Ben je als bedrijf werkzaam in de chemiesector en geïnteresseerd is in het verduurzamen hiervan? We nodigen je uit om eenmalig kennis te maken met de deelnemers en te ervaren wat dit netwerk voor jou kan betekenen. Schrijf je in via het formulier hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.