Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

NE21: Het Verkiezingsdebat

Openbaar Maandag 25 januari 2021 van 16.30 tot 18.30 uur | Online

Het jaarlijkse Nieuwe Economie-event van MVO Nederland staat dit jaar geheel in het teken van de verkiezingen. Want als we de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling in 2030 willen halen, moeten we op vrijwel alle thema’s versnellen. Een groeiende groep mensen staat te springen hieraan bij te dragen – van jong tot oud, van ondernemer tot werknemer, van links tot rechts. Velen van hen hebben dit ongeduld aangegrepen om zich kandidaat te stellen als Minister van de nieuwe economie. Tijdens NE21 is de finale én debatteren we met diverse politieke partijen over toekomstbestendig beleid.

LET OP: heb je je aangemeld voor NE21 en heb je geen mail ontvangen met een unieke aanmeldlink? Check dan je ongewenste mail of spambox.

Door corona kunnen bezoekers helaas niet fysiek aanwezig zijn. Wél vindt het op dezelfde locatie plaats als vorig jaar: de Beurs van Berlage in Amsterdam. Je checkt virtueel in en volgt live het programma dat bestaat uit de verkiezing van de Minister van de nieuwe economie en het debat over duurzame ontwikkeling. Onder begeleiding van dagvoorzitter Sofie van den Enk!

het volledige Programma

In het programmaboekje  vind je het volledige programma, inclusief tijdschema en achtergrondinformatie over de sprekers en deelnemende politici.

 

Inloggen

Heb jij je vóór maandag 25 januari 15.30 uur aangemeld voor NE21 via onderstaand formulier? Log dan in aan de hand van de volgende de stappen:

  1. Klik op de knop hieronder om naar de inlogpagina van het evenement te gaan.
  2. Vul je e-mailadres in. Er wordt een e-mail gestuurd met jouw unieke registratielink.
  3. Klik op de registratielink en vul je profielgegevens in. De velden die je invult zijn – met uitzondering van je e-mailadres – zichtbaar voor andere deelnemers.
  4. Wanneer je op continue klikt kom je in de virtuele omgeving van de Beurs van Berlage. Om 16.25 word je automatisch doorgeleid naar de livestream.

Let op: dit werkt alleen als je je al eerder hebt aangemeld via onderstaand formulier. Wil je je nog last minute aanmelden? Doe dit dan via het formulier hieronder. We sturen je vervolgens zo snel mogelijk een e-mail met jouw unieke registratielink. Geen mail ontvangen? Check dan je ongewenste mail of spambox.