Events

NE20: jouw aandeel in de nieuwe economie

Donderdag 23 Januari 2020 - 11:00 tot 18:30 | Beurs van Berlage, Amsterdam

Stel je voor: een plek waar duizend ondernemers, experts en beslissers bijeen komen. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen: sneller naar een circulaire, klimaatneutrale en inclusieve economie met eerlijke ketens. Donderdag 23 januari 2020 is de Beurs van Berlage deze plek! Voor één dag verandert dit traditionele middelpunt van de financiële wereld in een bruisende beursvloer waar belegd wordt in duurzaamheid. Mis het niet en neem jouw aandeel in de nieuwe economie!

Als ondernemer in de nieuwe economie streef je niet alleen naar stijgende omzetcijfers, maar ook naar een schone leefomgeving, eindeloos hergebruik van materialen en het benutten van ieders talent. Een ambitieuze missie, die bij veel bedrijven de vraag oproept: hoe richt ik mijn businessmodel zo in dat mijn bedrijf tegelijkertijd financieel gezond blijft?

De juiste balans vinden tussen financiële winst en maatschappelijke impact blijkt in de praktijk niet makkelijk. De principes van de oude economie zijn soms hardnekkig. Juist daarom zoeken we het historisch hart van het kapitalisme op: de Beurs van Berlage in Amsterdam. Voor één dag toveren we deze iconische plek om tot een aandelenmarkt waar je investeert in de nieuwe economie. Financieel rendement op de korte termijn maakt plaats voor een toekomstbestendige beursportefeuille.

Jouw aandeel in de nieuwe economie

Tijdens NE20 stel je jouw eigen ‘aandelenmix’ samen, zodat je naar huis gaat met kennis en inspiratie op maat. Zet jij vol in op sessies over circulair ondernemen of spreid je je vermogen over verschillende onderwerpen? Keuze genoeg uit een boordevol programma met mini-colleges, paneldiscussies, interactieve break-outs en spraakmakende keynotes. En netwerken op de bruisende beursvloer is natuurlijk altijd een goede investering.

Dus zet 23 januari 2020 koers naar het Damrak en neem jouw aandeel in de nieuwe economie!

Save the date

Kan jij net als ons niet wachten op de eerste gongslag van NE20? Nog even geduld! Donderdag 23 januari 2020 in je agenda blokkeren is natuurlijk de eerste stap. Tussen eind oktober en begin november is het mogelijk je aan te melden. Partners van MVO Nederland ontvangen een persoonlijke uitnodiging met een gratis toegangsticket.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatie naam in
Vul je email adres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.