Events

Mini-masterclass: duurzaamheid in je dna

Circulaire economie DVDD Nieuwe Rijkdom Vrijdag 09 juni 2023 van 14.30 tot 15.30 uur | Beatrix Theater, Utrecht

De Koninklijke Jaarbeurs wil in 2030 de meest duurzame congres- en evenementenlocatie van Europa zijn. Dat geldt zowel voor wie ze zijn, voor wat ze doen en voor hun betrokkenheid bij de stad Utrecht. In deze interactieve praktijkcase van Jaarbeurs leer je over duurzaamheid als businesscase, successen, valkuilen en frustratie.

Jaarbeurs heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid en won recent een internationale prijs voor haar aanbod in de horeca en de wijze waarop voedselverspilling wordt tegengegaan. Het uitgangspunt? Kennis delen en samen zoeken naar innovatieve oplossingen.

3 redenen om deze sessie te bezoeken

  1. Ontvang tips & tricks om duurzaamheid te laten slagen binnen jouw mkb-bedrijf
  2. Leer hoe je duurzaamheid in het DNA van je organisatie krijgt
  3. Laat je inspireren door een organisatietransitie bij een bedrijf dat al heel lang (in dit geval meer dan 100 jaar) bestaat

Lees ook het interview met Marloes van den Berg, Chief Sustainability Officer bij Jaarbeurs, waarin ze vertelt hoe ze haar organisatie het verschil kan laten maken bij 2,3 miljoen bezoekers per jaar.

DAG VOOR DOENDENKERS

Dit event is onderdeel van de Dag voor Doendenkers, hét event voor partners van MVO Nederland op 9 juni 2023 in Beatrix Theater Utrecht. Meer informatie en registreren via de knop hieronder.