Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Mini-masterclass: CSRD voor het mkb

DVDD Vrijdag 09 juni 2023 van 14.30 tot 15.30 uur | Beatrix Theater, Utrecht

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) komt eraan. Dat betekent dat vanaf 2024 steeds meer bedrijven verplicht worden te rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. Een goede zaak, maar het betekent ook dat er voor jou als bedrijf een hoop op je af komt – zelfs al gaat de CSRD in eerste instantie vooral voor grote bedrijven gelden. Om je ook als mkb’er alvast voor te bereiden organiseren we een mini-masterclass: CSRD voor het mkb.

In deze inspiratiesessie leer je welke vragen en verzoeken stakeholders over de CSRD stellen. En krijg je de kans te sparren met ondernemers die ook te maken krijgen met de verscherpte richtlijnen.

3 redenen om deze sessie te bezoeken

  1. Ontdek wat de wetgeving voor het mkb gaat betekenen en leer van David Boekel, manager impact reporting bij RSM Nederland, hoe je er je voordeel mee doet
  2. Word voorbereid op vragen en verzoeken
  3. Blijf op de hoogte van de andere ontwikkelingen en trends op het gebied van Environment, Society en Governance (ESG)

Voor wie

DGA’s, CEO’s en CFO’s van mkb-ondernemingen.

DAG VOOR DOENDENKERS

Dit event is onderdeel van de dag voor doendenkers, hét event voor partners van MVO Nederland op 9 juni 2023 in Beatrix Theater Utrecht. Meer informatie en registreren via de knop hieronder.