Events

Inspiratie-event: Kijkje in het hart

Exclusief voor partners van MVO Nederland Nieuwe Rijkdom Dinsdag 21 november 2023 van 13.00 tot 17.30 uur | n.t.b.

Financiële risico’s afwegen. Jaarplannen maken. Grondstoffen inkopen. Drie activiteiten die een gemiddelde ondernemer vooral uitvoert op basis van ratio. Van wat er onderaan de streep overblijft. Van wat de aandeelhouder eraan verdient. Duurzaam ondernemers weten echter ook: geld maakt niet gelukkig. Ondernemen gaat ook over je hart volgen. Op 21 november vindt het tweede ‘Kijkje in’-event van MVO Nederland plaats. Deze keer helemaal in het teken van nieuwe rijkdom.

Deze middag wijden we volledig aan het belang van ondernemen met je hart. Je zoekt het antwoord op de vraag hoe jij dit kunt doen in jouw onderneming. Dit door tijdens een break-outsessie in gesprek te gaan met andere bedrijven en experts op basis van een onderwerp dat jouw bedrijfsvoering, functie of sector het meeste raakt.

Tijdens de open space staat het je vrij om dieper in te gaan op het onderwerp van je break-out, of aan te sluiten bij andere onderwerpen en gesprekspartners. Zo shop je zelf inspiratie, kennis en contacten op het thema nieuwe rijkdom bij elkaar.

Het programma sluit af met een keynote om de borrel met een goede gespreksopener te starten.

Programma

13.00 – 13.30 Inloop en netwerkmoment
13.30 – 13.45 Kick-off van de middag
13.45 – 14.45 Break-outsessies*
14.45 – 15.15 Pauze
15.15 – 16.15 Open space
16.15 – 16.45 Keynote n.t.b.
16.45 – 17.30 Afsluitende borrel

*Meer informatie over de break-out sessies en het opgeven hiervoor volgt op een later moment.

Waarom je dit niet mag missen

  • Verdiep je in het belang van nieuwe rijkdom voor jouw bedrijf: hoe raakt dit jouw business?
  • Deel jouw ervaring en expertise met anderen om zo bij te dragen aan een economie die opereert binnen de grenzen van de natuur en maatschappij
  • Ontmoet partners uit het netwerk van MVO Nederland en ga op zoek naar raakvlakken en samenwerkingsverbanden die jouw organisatie verder brengen

Voor wie

Voor iedereen die werkzaam is bij een mkb-bedrijf, grootbedrijf of zelf onderneemt en zich wil verdiepen in het thema nieuwe rijkdom en de invloed die het bedrijfsleven hierop kan hebben. Alleen voor partners van MVO Nederland.

LOCATIE

nader te bepalen.

Schrijf je in