Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Grote Bedrijven Netwerk & Koplopers: samenwerken met duurzame start-ups

Openbaar Donderdag 31 oktober 2019 van 13.00 tot 18.00 uur | LEF Future Center, Utrecht

Technologische en sociale innovatie komt vaak van kleine, wendbare start-ups. Als bedrijf interessant om mee samen te werken. Andersom helpt het start-ups met opschaling. Maar hoe vind je de juiste partij? Wie is eigenaar van de innovatie? Ontdek aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden hoe je dit soort samenwerking het beste vormgeeft en samen duurzame impact creëert.

Waarom je dit niet mag missen

  • Krijg inzicht in de geleerde lessen en successen van samenwerkingen met duurzame start-ups;
  • Zet je eigen uitdaging in de spotlight tijdens een interactieve deelsessie over dit type samenwerking;
  • Ontmoet bekende en nieuwe collega-deelnemers uit het Grote Bedrijven Netwerk én het Koplopernetwerk.

Praktische informatie

De netwerkmeeting vindt plaats op donderdag 31 oktober van 13.30 tot 18.00 uur bij het LEF Future Center van Rijkwaterstaat, Griffioenlaan 2 in Utrecht. Het richt zich op de afdelingen mvo-management, business developement, finance en strategie. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel rekenen we na inschrijving op je komst.

Sprekers

Wouter Scheepens

Adjunct-professor aan TIAS School for Business and Society | Medeoprichter van adviesbureau Steward Redqueen

Wouter is een van de ‘founding partners’ van Steward Redqueen. Hij heeft ongeveer 20 jaar ervaring op het terrein van duurzaamheid en impact management. Hij is een adviseur voor (multinationale) bedrijven en (non-profit) organisaties met een bijzondere focus op de interactie van organisaties met de maatschappij.

Wouter is adjunct professor bij TIAS, School for Business & Society. Hij is ook bestuurslid of toezichthouders bij enkele not-for-profit organisaties zoals de WakaWaka Foundation, de stichting Nudge en hij is de voorzitter van de ‘Vrienden van Cobbenhagen’, het alumninetwerk van Tilburg University. In 2017 publiceerde Wouter het boek ‘Duurzaamheid in de Boardroom’, dat op de longlist van ‘beste managementboek van het jaar’ terecht kwam.

Hij doet momenteel onderzoek naar de samenwerking tussen duurzame start-ups en grootbedrijf onder de noemer: ‘de plover bird en de krokodil’