Events

Webinar: Bedrijf in transitie, zo creëer je draagvlak

Grote Bedrijven Netwerk Dinsdag 16 Juni 2020 - 15:00 tot 16:30 | Online

Als je gaat ondernemen in de nieuwe economie, verandert je bedrijf. Om die transitie soepel te laten verlopen, is draagvlak bij je medewerkers onmisbaar. Hoe neem je mensen mee in je duurzaamheidsstrategie? Hoe zorg je dat iedere medewerker ernaar handelt met hart, hoofd en handen? In dit webinar laten we zien hoe grote bedrijven ‘intern leren’ succesvol als transitietool inzetten.

Tijdens het webinar gaan we dieper in op een aantal organisatie cases en leer je over veranderkundige mechanismes die elk bedrijf zelf kan toepassen. We organiseren dit samen met Tornak, Het Portaal en Develhub. Opvolgend aan dit webinar organiseren wij een masterclass om dieper in te gaan op dit onderwerp.

Waarom je dit niet mag missen

  • Laat je inspireren door hoe andere bedrijven ervoor zorgen dat hun MVO-strategie leeft onder medewerkers
  • Vergroot je kennis met lessen uit de veranderkunde
  • Ontdek hoe leer-werkprogramma’s, communicatiestrategieën en een interne academie voor je kunnen werken als katalysator

Voor wie

Dit webinar is bedoeld voor partners in het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland en organisatieleden van Develhub. Het is name interessant voor mvo-managers, senior hr(d)-managers, senior business development/strategie, verandermanagers en senior business unit managers.

Praktische informatie

Het webinar vindt plaats op dinsdag 16 juni van 15.00 tot 16.30 uur. Je ontvangt na inschrijven kort van tevoren een link om online deel te nemen.

MEER RONDOM DIT THEMA

Dit webinar is onderdeel van een serie activiteiten rondom het thema draagvlak en transitie. In vervolg op dit webinar is het mogelijk (kosteloos) deel te nemen aan een online verdiepingsbijeenkomst. Vervolgens bieden we tegen een vergoeding een innovatieprogramma aan voor partners die hiermee actief aan de slag willen. De data waarop deze activiteiten plaatsvinden worden binnenkort bekendgemaakt.

Aanmelden

Laat je ons weten hoe je heet?
Laat je ons weten hoe je heet?
Vul je e-mailadres in zodat we contact met je kunnen opnemen.
We horen graag namens welke organisatie je deelneemt.
We hebben het KVK nummer van je organisatie nodig. Deze wordt automatisch ingevuld als je bij de organisatienaam gaat typen en uw organisatie selecteert.
Alleen nummers toegestaan
Vul je KVK in

Om je aan te melden voor dit event vragen we je akkoord te gaan met de voorwaarden