Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Expeditie voor mvo-managers 2020

Openbaar Donderdag 16 januari 2020 van 00.00 tot 00.00 uur | Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

in 2021 organiseren we een nieuwe expeditie. Bekijk hier de inschrijfpagina van de expeditie voor mvo-managers 2021.

Wil je jouw rol als duurzaamheidsmanager naar een hoger plan tillen? Tijdens de Expeditie voor mvo-managers ga je in een besloten groep van mvo-managers aan de slag met persoonlijke leerdoelen en uitdagingen binnen jouw bedrijf. Krijg les van duurzame experts en pioniers, bouw waardevolle langetermijnrelaties met andere deelnemers en vertaal direct de geleerde theorie in de praktijk.

De mvo-expeditie is een meerdaagse leergang gericht op de professionele ontwikkeling van jou als mvo-manager, zodat je optimaal kan bijdragen aan de duurzame verandering en impact van het bedrijf. In een uitdagend, praktijkgericht programma leer je nieuwe manieren van denken over en werken met mvo. Vervolgens pas je dit toe binnen je bedrijf om zo direct te kunnen reflecteren op jouw leerproces.

Tijdens de Expeditie delen deelnemers met professionals analyses, kennis en ervaring vanuit ieders praktijk. Docenten van Nyenrode Business Universiteit en verschillende gastsprekers uit het bedrijfsleven brengen de nodige tools, kennis en inspiratie op het gebied van mvo-management in.

Waarom je dit niet mag missen

  • Ontwikkel je verder in het vak als mvo-manager
  • Ontdek je eigen stijl en leer deze toepassen in de praktijk
  • Bouw aan een vertrouwd netwerk van mvo-managers uit andere werkvelden
  • Krijg concrete handvatten voor het versnellen van mvo binnen je bedrijf
  • Ontvang het officiële Nyenrode Executive certificaat

Praktische informatie

De expeditie start op donderdag 16 januari 2020 met een tweedaagse bijeenkomst inclusief overnachting. Daarna volgen nog vijf bijeenkomsten tot en met 18 juni. De lesdagen vinden plaats op Nyenrode Business Universiteit, straatweg 25 in Breukelen. Deelname kost €4500,- (excl. BTW). Maaltijden, studiemateriaal en een overnachting is inbegrepen. Wil je met twee personen namens een organisatie deelnemen? Dan ontvangt de tweede deelnemer €500,- korting.

WETEN OF DIT IETS VOOR JOU IS?

Ben je geïnteresseerd en wil je ontdekken of dit programma écht iets voor jou is? Neem contact op met Elke Roetman via e.roetman@mvonederland.nl of bel naar 06 21 40 15 09.

Lees ook over ervaringen van eerdere deelnemers! Zo vertelt Yoeri Schenau, duurzaamheidsmanager bij Arcadis, waarom hij deelname aan de expeditie zo waardevol vindt.