Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Rondetafelsessie: Duurzame koers behouden tijdens de energiecrisis

Exclusief voor partners van MVO Nederland Grootbedrijven Koplopernetwerk Nieuwe Rijkdom Woensdag 23 november 2022 van 15.00 tot 17.00 uur | Utrecht

We merken het allemaal: de inflatie is torenhoog door de oorlog in Oekraïne en de energiecrisis. Daardoor lopen de energiekosten aardig op binnen je organisatie. Misschien komen je duurzame energiedoelen als gevolg daarvan wel op een lager pitje te staan. Dat lijkt een oplossing op korte termijn, maar is een enorm gemiste kans voor je duurzaamheidsplannen op de lange termijn. Hoe behoud je energie in de energietransitie? Wat kan je als bedrijf doen om het thema duurzaamheid niet uit het oog te verliezen?

We gaan hierover graag in gesprek met 15 partners uit ons netwerk. Margriet Rouhof, Head of Strategy bij TenneT TSO zal deze sessie inleiden en haar eigen ervaringen delen. In deze sessie is volop ruimte om je eigen kansen en uitdagingen te delen, én te leren van zowel elkaars inzichten als mogelijke oplossingen.

3 redenen om erbij te zijn

  • Samen met gelijkgestemden sparren over dit onderwerp in een klein gezelschap.
  • Tot nieuwe inzichten en mogelijke oplossingen komen die jouw organisatie verder helpen.
  • Je netwerk verder uitbreiden én versterken.

gespreksvoorzitters

  • Margriet Rouhof, Head of Strategy bij TenneT TSO
  • Elke Roetman, Manager Koplopernetwerk MVO Nederland en moderator

Locatie

We zien elkaar op het kantoor van MVO Nederland, Herculesplein 25 te Utrecht.

Voor wie?

Dit event is uitsluitend voor Koplopers en partners uit het Grote Bedrijven Netwerk.


Spreekt dit onderwerp je niet helemaal aan? We organiseren een reeks aan rondetafelgesprekken waarin diverse onderwerpen aan bod komen zoals ‘biodiversiteit’ en ‘sturen op maatschappelijke waarde’. Interesse? Houd dan de eventpagina goed in de gaten!