Events

Duurzaam geld zoekt ondernemer: de agrifood-editie

Alleen voor partners Woensdag 25 September 2019 - 14:00 tot 18:00 | Ministerie van LNV, Den Haag

Jij als ondernemer wil een positieve impact maken op de biodiversiteit, bodem of het klimaat. Maar voor ondernemerschap en innovatie is financiering vaak een uitdaging. Hoe kom je in contact met de juiste financiers? En wat voor financieringsvorm past het beste? Daarom organiseren wij in samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit het event ‘Duurzaam geld zoekt ondernemer: de agrifood-editie’. Zo ondersteunen we jou én de sector op weg naar een toekomstbestendige landbouw.

Waarom je dit niet mag missen

  • Krijg inzicht in de verschillende types financiering en bijbehorende mogelijkheden
  • Speeddate met vooraf geselecteerde financiers die passen bij jouw ambities om zo je kans op een geslaagde match te vergroten 
  • Breid je netwerk uit met financiers en andere ondernemers die ambitieus aan de slag zijn met biodiversiteit, bodem en het klimaat

WIE ZIJN DE FINANCIERS

Praktische informatie

Het event vindt plaats op woensdag 25 september, van 14.00 tot 18.00 uur in de Veegenszaal van het Ministerie van LNV, Bezuidenhoutseweg 73 in Den Haag. Dit event is specifiek gericht op de sector Food & Agribusiness. Initiatieven of ondernemingen die actief zijn met natuurlijk kapitaal in de agrifoodsector (biodiversiteit, bodem, klimaat, water) worden aangemoedigd om zich aan te melden.

Programma

14.00| Ontvangst en ontmoeten andere ondernemers 
14.30 | Welkom door dagvoorzitter Louke Koopmans, Mars Food 
14.35 | Introductie door het Ministerie van LNV 
14.45 | Pitches van financiers en vragenronde  
15.30 | Korte pauze 
15.45|  Speeddates met gematchte financier(s)
17.00| Netwerkborrel
18.00 | Einde 

Exclusief voor AGRIFOOD

Dit evenement is exclusief toegankelijk voor partners van MVO Nederland en leden van IUCN NL, FNLIde Transitiecoalitie Voedsel en MVO – de ketenorganisatie voor oliën en vetten. Voer onder de knop aanmelden je gegevens in. Vervolgens nemen we contact met je op voor het invullen van een kort matchingsformulier. Je deelname is pas compleet na het invullen van dit formulier en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Tot 24 uur voor aanvang van het event is annuleren mogelijk, daarna brengen wij €75,- in rekening. Uiteraard kan een (relevante) collega ook je plaats innemen.

Voer een voornaam in
Voer je achternaam in
Vul een geldig email adres in
Vul je organisatie naam in
Bekijk onze voorwaarden hier en ga akkoord

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatie in
Vul je e-mailadres in
Form newsletter partner error
Form newsletter events error

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.