Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Digitale open dag: maak kennis met MVO Nederland

Openbaar Dinsdag 07 december 2021 van 09.00 tot 11.00 uur | Online

Benieuwd wat MVO Nederland voor jouw organisatie kan betekenen? Ontmoet op dinsdag 7 december digitaal onze professionals! Ga in gesprek over duurzame stappen in een specifieke sector of stel je vraag over een van onze projecten of opleidingen, zoals de mvo-expeditie en de IMVO-vouchers. Zo verken je snel en makkelijk welke activiteiten binnen ons netwerk het beste bij jouw ambities passen.

Interessant voor jou?

Dit event is voor als je nog geen partner bent van MVO Nederland en:

  • je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden die ons bedrijvennetwerk biedt;
  • je wilt onderzoeken of het partnerschap aansluit op jouw behoeftes;
  • je specifieke vragen hebt over een onze activiteiten.

Hoe werkt het?

Vul je gegevens in op het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Vervolgens ontvang je van ons verdere instructies en kies je zelf met wie je graag in gesprek gaat op 7 december.

De online locatie en het tijdstip worden automatisch ingepland tussen 9:00 en 11:00 uur. Elk gesprek duurt 12 minuten. Vooraf heb je de mogelijkheid om aan te geven welke tijdsvakken je hiervoor openstelt – je hoeft dus niet de volledige twee uur beschikbaar te zijn.

Ga in gesprek over…

...onze algemene activiteiten en projecten met:

Maria van der Heijden

Maria is sinds 2016 directeur-bestuurder van MVO Nederland en ervaren in stakeholdermanagement, governance, verdienmodellen, maatschappelijk ondernemen en marketing. Ga in gesprek over leiderschap, onze zeven thema’s, onze projecten of lobby-activiteiten. En over de kracht van de beweging van ondernemers in de nieuwe economie.

Michel Schuurman

Michel is directeur Economie en Politiek. Hij zet innovatieprogramma’s voor bedrijven op en werkt samen met financiële instellingen en overheidsinstanties aan het creëren van de juiste randvoorwaarden voor duurzaam ondernemen. Dit doet hij met name in samenwerking met bedrijven uit het Koplopernetwerk.

Erwin van Overbeek

Erwin werkt als manager van het Grote Bedrijven Netwerk aan impact op grote schaal. Meer dan honderd grootbedrijven wordt er gewerkt op thema’s als CSRD, impactmeting en biodiversiteit. Heeft jouw bedrijf meer dan 250 medewerkers? Erwin vertelt je graag wat het netwerk jou biedt en deelt zijn kennis over duurzaamheidstrends en -innovaties.

Maris Kool

Wil je uitleg over wie MVO Nederland is en wat we doen? Ben je aan het oriënteren of het partnerschap van MVO Nederland iets voor jou is? Vertel Maris over je behoeftes en uitdagingen en hij onderzoekt samen met jou of het bedrijvennetwerk relevant is voor jou en welk partnerschap het beste bij je past.

Marieke de Jong

Bij Marieke moet je zijn als je jouw internationale keten wilt verduurzamen. Ze vertelt je over financiële hulp hierbij met de IMVO-vouchers en hoe je makkelijk je mvo-risico’s in kaart brengt met de MVO Risico Checker.

Monique van Vliet-Tukker

Denk je erover om een opleiding rondom duurzaamheid te volgen? MVO Nederland biedt twee praktijkgerichte opleidingen aan: de mvo-expeditie (i.s.m. Nyenrode Business Universiteit) en het Sustainability Leadership Program (i.s.m. TIAS, School for Business and Society). Met Monique bespreek je welke opleiding het beste bij jouw behoeftes past.

 

 

...onze sectorspecifieke activiteiten met:

Bas Maier

Bas is sectormanager Zorg en verbindt zorginstellingen aan elkaar om de zorgsector sneller te vergroenen. Hij kan je ook alles vertellen over de actuele buyer groups Textiel in de zorg en Circulaire catering in de zorg, waarin (publieke) inkopers en leveranciers met elkaar werken aan de verduurzaming van een bepaalde productgroep.

Elsbeth Roelofs

Elsbeth werkt al zeven jaar actief aan (inter)nationale projecten bij MVO Nederland en is met name gespecialiseerd in duurzame chemie. Met het chemienetwerk werkt ze onder andere aan circulaire inkoop, vraagstukken rondom circulaire plastics en natuurinclusieve chemie.

David Thelen

David werkt als sectormanager Gebouwde Omgeving aan duurzaamheidsvraagstukken in de bouwsector door (keten)samenwerkingen te stimuleren. Onder andere thema’s als circulair en natuurinclusief bouwen staan hoog op de agenda.

Gerard Teuling

Gerard, sectormanager Agrifood, heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de agrifoodsector en deelt graag zijn kennis en ervaring over natuurinclusieve landbouw, biodiversiteit en circulair ondernemen. Met zijn sterke netwerk weet hij je bovendien gemakkelijk te verbinden aan mogelijk interessante samenwerkingspartners.

Frans Tilstra

Frans werkt actief aan een toekomstbestendige leersector en deelt hierover graag informatie over wetgeving, tools, trends en innovaties. Ook heeft hij veel kennis over internationaal mvo en duurzame projecten over de grens.