Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Deep dive: Bedrijf in transitie, zo creëer je draagvlak

Grootbedrijven Dinsdag 18 augustus 2020 tot Donderdag 03 september 2020 | Online

Als je gaat ondernemen in de nieuwe economie, verandert je bedrijf. Om die transitie soepel te laten verlopen, is draagvlak bij je medewerkers onmisbaar. Hoe neem je mensen mee in je duurzaamheidsstrategie? Tijdens deze deep dive maken we een gerichte analyse van jouw organisatie en bespreken we de meest effectieve aanpak om het interne draagvlak voor duurzaamheid te versterken.

Deze deep dive is opvolgend aan het eerder georganiseerde webinar over draagvlak creëren. Dit wordt in samenwerking met Tornak, Het Portaal en Develhub georganiseerd.

De 10 E’s: basis van deep dives

De Nederlandse Stichting voor Corporate Universities ontwikkelde het 10E-model door ervaringen te bundelen. Het model is een sterk handvat voor het creëren van een leerklimaat bij transities. Je leert hoe je werknemers in de leerstand zet en je interne krachten mobiliseert om verandering te maken. Het model vormt een krachtige basis voor de deep dives.

Voor wie

Deze deep dives zijn kosteloos voor partners in het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland en organisatieleden van Develhub en Tornak. Het is name interessant voor mvo-managers, senior hr(d)-managers, senior business development/strategie, verandermanagers en senior business unit managers.

Praktische informatie

De deep dives vinden plaats op 18 (=vol!), 25 en 26 augustus en 3 en 11 september. Een sessie duurt ongeveer 45 minuten. Via het inschrijfformulier kun de datum van jouw voorkeur aangeven. Je ontvangt na je inschrijving van ons een voorstel voor het tijdstip.

MEER RONDOM DIT THEMA

De deep dive is onderdeel van een serie activiteiten rondom het thema draagvlak en transitie. Voorafgaand aan de deep dive organiseerden we een webinar. Na de deep dives is de volgende stap een innovatieprogramma, waar partners tegen een vergoeding in een kleine groep gericht aan de slag willen gaan met dit thema.