Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Opening door dagvoorzitter Lucas de Man

DVDD Vrijdag 09 juni 2023 van 12.30 tot 13.15 uur | Beatrix Theater, Utrecht

Lucas De Man is een Vlaamse kunstenaar die op speelse manier de publieke ruimte wil omtoveren tot een plek van verwondering en verbazing. Hij is regisseur, presentator en theatermaker. Hij maakt installaties, theatervoorstellingen, stadsprojecten en performances. De rode draad in zijn werk is het veranderen van de publieke ruimte als ‘anonieme consumptiemarktplaats’ tot een plek van verwondering, verbinding en ‘ont-moeting’. Deze ‘ont-moeting’ betreft een ‘moment van niet moeten’, een plek waar je kwetsbaar én krachtig kan zijn. Lucas is dagvoorzitter van Dag voor Doendenkers.

Volgens hemzelf kun je van hem deze dag vooral veel liefde verwachten, en een beetje humor. Doendenken is zijn vak, dus wat dat betreft een perfecte match met de Dag voor Doendenkers: “Denken is een vorm van doen en omgekeerd. Ik drijf op de nood om mensen met verhaal en verbeelding te blijven raken in hun mens zijn, ondanks alle systeemdenken en anonimiteit die groeiende blijft.”

Dag VOOR DOENDENKERS

Dit event is onderdeel van de Dag voor Doendenkers, hét event voor partners van MVO Nederland op 9 juni 2023 in Beatrix Theater Utrecht. Meer informatie en registreren via de knop hieronder.