Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Community of Practice: CO2-beprijzing

Dinsdag 22 september 2020 om 09:30 tot 12:30 | MVO Nederland

Klimaatverandering kost steeds meer geld, maar de uitstoot van broeikasgassen is voor de meeste bedrijven nog gratis. Dat blijft vast niet zo. Daarom is het verstandig een goede CO2-strategie op te stellen. Interne CO2-beprijzing kan daarbij helpen. Net als in 2019 faciliteren we in 2020 een Community of Practice (CoP) voor geïnteresseerde bedrijven.

Als je als bedrijf aan de slag wilt met CO2-beprijzing, maar niet precies weet hoe. Als je meer inzicht wilt in CO2-beprijzing en de verschillende methodieken om tot die beprijzing te komen. En als je een plan wilt maken voor interne CO2-beprijzing of -strategie. Dan is de Community of Practice CO2-beprijzing iets voor jou. In een serie van vier bijeenkomsten (22 september, 13 oktober, 10 november en 8 december) ga je met andere bedrijven en experts aan de slag. Meer informatie volgt binnenkort.

Waarom je dit niet mag missen

  • Je verrijkt je kennis over CO2-beprijzing
  • Je ontvangt handvatten om actief aan de gang te gaan met CO2-beprijzing
  • Je bereidt je voor op een externe CO2-heffing of -belasting

Sprekers (ONDER VOORBEHOUD)

  • Jos Cozijnsen (CNG)
  • Maarten Dansen (PWC)

Voor wie

De CoP is interessant voor functionarissen die binnen de organisatie CO2-beprijzing kunnen implementeren of hierover adviseren. Daarbij richt het zich specifiek op (maak)bedrijven. Organisatieadviesbureaus en zzp’ers behoren minder tot de doelgroep. Deze serie is toegankelijk voor zowel partners als niet-partners van MVO Nederland.

KORTING ALS PARTNER VAN MVO NEDERLAND

Aan de Community of Practice zijn kosten verbonden van 2.000 euro. Partners van MVO Nederland betalen slechts 1.250 euro. Bekijk hier de tarieven van het partnerschap.