Events

Community of Practice: CO2-beprijzing

Alleen voor partners Dinsdag 22 september 2020 om 09:30 tot 12:30 | MVO Nederland

Klimaatverandering kost steeds meer geld, maar de uitstoot van broeikasgassen is voor de meeste bedrijven nog gratis. Dat blijft vast niet zo. Daarom is het verstandig een goede CO2-strategie op te stellen. Interne CO2-beprijzing kan daarbij helpen. Net als in 2019 faciliteren we in 2020 een Community of Practice (CoP) voor geïnteresseerde bedrijven.

Als je als bedrijf aan de slag wilt met CO2-beprijzing, maar niet precies weet hoe. Als je meer inzicht wilt in CO2-beprijzing en de verschillende methodieken om tot die beprijzing te komen. En als je een plan wilt maken voor interne CO2-beprijzing of -strategie. Dan is de Community of Practice CO2-beprijzing iets voor jou. In een serie van vier bijeenkomsten (22 september, 13 oktober, 10 november en 8 december) ga je met andere bedrijven en experts aan de slag. Meer informatie volgt binnenkort.

Waarom je dit niet mag missen

  • Je verrijkt je kennis over CO2-beprijzing
  • Je ontvangt handvatten om actief aan de gang te gaan met CO2-beprijzing
  • Je bereidt je voor op een externe CO2-heffing of -belasting

Sprekers (ONDER VOORBEHOUD)

  • Long Lam (Navigant)
  • Jos Cozijnsen (CNG)
  • Maarten Dansen (PWC)

Voor wie

De CoP is interessant voor functionarissen die binnen de organisatie CO2-beprijzing kunnen implementeren of hierover adviseren. Daarbij richt het zich specifiek op (maak)bedrijven. Organisatieadviesbureaus en zzp’ers behoren minder tot de doelgroep. Deze serie is alleen toegankelijk voor partners van MVO Nederland.

KOSTEN

Aan de Community of Practice zijn kosten verbonden van 1.250 euro per deelnemer.

Aanmelden

Het systeem checkt automatisch op basis van KVK-nummer of het door jou ingevoerde bedrijf partner is van MVO Nederland. Het kan zijn dat het bedrijf met een ander KVK-nummer bij ons geregistreerd staan, dan degene die jij aanklikt. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

Laat je ons weten hoe je heet?
Laat je ons weten hoe je heet?
Vul je e-mailadres in zodat we contact met je kunnen opnemen.
We horen graag namens welke organisatie je deelneemt.
We hebben het KVK nummer van je organisatie nodig. Deze wordt automatisch ingevuld als je bij de organisatienaam gaat typen en uw organisatie selecteert.
Vul je KVK in
Laat je ons weten naar welk e-mailadres we de factuur kunnen sturen?

Om je aan te melden voor dit event vragen we je akkoord te gaan met de voorwaarden