Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Ambassadeurskracht: zo krijg je mensen mee in de nieuwe economie

Koplopernetwerk Donderdag 12 maart 2020 van 13.30 tot 16.00 uur | The Green House, Utrecht

Om de omslag te maken naar de nieuwe economie hebben we iedereen nodig. Maar hoe krijgen we mensen mee? Het ingrediënt voor succes is het activeren van ambassadeurskracht. Ambassadeurs vormen een krachtig netwerk van gemotiveerde individuen binnen je organisatie en zijn voorlopers in verandering. Kom op 12 maart naar The Green House voor een ‘deep dive’ met Interface en Albron en leer hoe je ambassadeurskracht binnen jouw organisatie kunt versterken.

Mvo-pioniers Geanne van Arkel (Interface) en Henk Voormolen (Albron) delen hun ervaringen met het activeren en organiseren van ambassadeurskracht. Met deze vernieuwende aanpak realiseren zij toekomstbestendige organisaties die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Tijdens deze sessie ontdek je wat dit model succesvol maakt.

AmbassadorWise faciliteert de sessie en deelt 10 lessen uit tien jaar ervaring met ambassadeurschap. De sessie vindt plaats in samenwerking met het netwerk van MVO Nederland.

Waarom je dit niet mag missen

  • Je krijgt antwoord op de veelgestelde vraag: hoe krijg je mensen mee in de nieuwe economie?
  • Je hoort hoe je transformatietrajecten kan versnellen met de kracht van ambassadeurs.
  • Je ontdekt welke rol jij zelf kunt pakken om jouw organisatie in beweging te zetten en/of veranderingen te versnellen.
  • Je gaat in gesprek met koplopers en experts.

Voor wie

Deze sessie is met name interessant voor vertegenwoordigers van grotere bedrijven: directie, programmamanagers van transitiethema’s, HR of directie L&D of marcom-directie. Ook deelnemers aan het Koplopernetwerk van MVO Nederland zijn van harte welkom.

Praktische informatie

Datum: 12 maart
Tijd: 13.30 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur).

Er zijn geen kosten verbonden aan deze sessie.

Sprekers

  • Geanne van Arkel is Head of Sustainable Development bij Interface en MVO-manager van het jaar 2018.
  • Charlotte Extercatte is oprichter van expertburo AmbassadorWise en pioniert al ruim twintig jaar met voorlopers die actief zijn in de nieuwe economie.
  • Henk Voormolen van Albron deelt zijn ervaring als een van de pioniers in de nieuwe economie die werkt met ambassadeurskracht. Zijn organisatie is bovendien initiatiefnemer achter de inspirerende locatie: The Greenhouse Restaurant in Utrecht.