Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Meet-up: Natuurpositieve Chemie

Chemie Woensdag 21 april 2021 van 13.00 tot 14.30 uur | Online via Zoom

Binnen het Programma Natuurlijk Kapitaal werken we met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit aan het duurzaam omgaan met natuurlijk kapitaal bij MKB en grootbedrijf​, waarbij wordt gewerkt aan positieve impact van bedrijven voor biodiversiteit, bodem, water en klimaat. ​Ook de chemie speelt hierin een belangrijke rol. Met bedrijven in de chemie willen we gezamenlijk werken aan de groei van natuurlijk kapitaal en biodiversiteitsherstel binnen de Community of Practice Natuurpositieve Chemie. Deze meet-up is hier een aanloop toe.

In deze meet-up vertellen we je meer over hoe de CoP is opgezet, welke onderwerpen aan bod zouden kunnen komen en wat voor resultaat jouw bedrijf eruit kan halen. Maar belangrijker is nog dat jij kunt aangeven met welke vragen of ideeën je graag aan de slag zou willen, zodat je de onderwerpen in de CoP mede kunt vormgeven. Het is de bedoeling dat we met de CoP een plek bieden waar zowel bedrijven die al op weg zijn met dit onderwerp als bedrijven die nog wat fris aan de start verschijnen van elkaar kunnen leren en elkaar inspireren. En dat we experts inschakelen voor de nodige verdieping.

Dus: ben jij nieuwsgierig naar hoe jij kunt werken aan meer natuurpositieve impact en welke rol jouw bedrijf hierin kan nemen? Dan is deze meet-up iets voor jou!

Het programma

  • Opening en kennismaking (vz Elsbeth Roelofs, Sectormanager, MVO Nederland)
  • Ervaringen uit CoP Business in Landscapes (Gerard Teuling, Sectormanager, MVO Nederland)
  • Ophalen vragen en ideeën
  • Afsluiting