Kijkje in-netwerkevent

Twee keer per jaar kun je deelnemen aan ons netwerkevent over één van de zeven thema's van de nieuwe economie: Kijkje in. Dé plek voor kennis, inspiratie en dat op een toffe locatie. En ja, ook nieuwe contacten opdoen is een doel, maar dan eens niet op zo’n geforceerde manier maar gewoon lekker los je eigen weg kiezen.

Snack je gesprek

Het idee: je kiest zelf in de eerste ronde zelf het onderwerp dat bij jou past. MVO Nederland begeleidt de sessies en houdt het gesprek op gang. In ronde twee kies je nóg een keer het voor jou meest relevante onderwerp – alleen kunnen je deze keer rondlopen en stukjes sessies ‘snacken’. De dag sluiten we af met een keynote over het thema van die dag.

Meer doen met MVO Nederland?

Dit netwerkconcept een van de vele manieren waarop je aan de slag kunt. Zo organiseren we het grootste zakelijke duurzaamheidsevent van het jaar, Dag voor Doendenkers, en brengen we ons partners meerdere keren per jaar met elkaar in contact via onze Partner Meet-ups.

Meer informatie over Kijkje in?

We organiseren twee maal per jaar een Kijkje in-event, exclusief voor partners. Houd onze eventkalender in de gaten voor de volgende editie en meld je aan.

Bekijk eventkalender

Bas Maier

Manager partners

Doe mee met MVO Nederland

Een belangrijke stap in het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf is je aansluiten bij MVO Nederland. Ben je werkzaam bij mkb of grootbedrijf ? En wil je samen met andere bedrijven werken aan de nieuwe economie? Word dan partner.