Wij zijn de matchmaker van de nieuwe economie

Als ondernemer ben je voortdurend op zoek naar zakelijke kansen. Ook voor het verduurzamen van je bedrijf. Je zoekt daarvoor partners, afnemers of aanbieders die jou een stap verder kunnen brengen. Kortom: naar partijen die de toekomst van jouw bedrijf in de nieuwe economie kunnen veiligstellen.

Alleen waar vind je die partijen? En wie passen er bij jou? MVO Nederland beschikt over een relevant netwerk om je snel te kunnen koppelen aan een bedrijf dat jou verder kan helpen met het oplossen van je uitdagingen. Onze rol is jou in contact te brengen met een voor jou passende partij en zo te zorgen voor een onverwachte samenwerking. Een samenwerking die je zelf in ieder geval niet had kunnen bedenken, laat staan uitvoeren.

Matchmaking door MVO Nederland

Onze actieve matchmakingactiviteiten vinden plaats op meerdere plekken. Zit je in een van onze netwerken? Dan helpen onze relatiemanagers je proactief bij het vinden van kansrijke samenwerkingen. Binnen jouw sector of juist erbuiten. We weten wat jouw ambities zijn en nemen contact met je op als we een kans zien om deze te verwezenlijken.

En ben je actief in  internationale ketens? Ook dan kunnen we zorgen voor een goede match. Voor het vinden van de juiste partij om een productie op te zetten bijvoorbeeld. Wij doen onderzoek naar duurzame marktkansen in ontwikkelingslanden en opkomende markten en helpen je graag verder. 

Online matchmaking: Partner meet-up

Wil jij op een snelle en makkelijke manier in contact komen met andere partners uit het netwerk van MVO Nederland? We organiseren tien keer per jaar een Partner Meet-up. Via digitale één-op-één gesprekken breid je in korte tijd je netwerk uit. Door kennis en ervaring uit te wisselen op een specifiek thema. Of door jouw verzoek te matchen met relevant aanbod, waar wellicht mooie samenwerkingen uit ontstaan. En ongemakkelijk wordt het zeker niet, want door de op voorhand gematchte interesses en behoeftes is het ijs snel gebroken.

Bekijk de aankomende Partner Meet-ups

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.