Volg een duurzame opleiding

Echte stappen zetten naar de nieuwe economie gaat verder dan praten alleen. Het vergt leiderschap, durf en daadkracht van jou als ondernemer. En hoewel dit karaktereigenschappen zijn, is MVO Nederland ervan overtuigd dat relevante kennis en middelen je helpen bij het in actie komen. Vandaar dat we twee opleidingsprogramma’s bieden. Opleidingen die jou helpen effectief aan de slag te gaan.

De doelen van deze opleidingsprogramma’s gaan verder dan enkel kennis. Deelnemers vertellen ons dat ze door cases en sprekers uit ons netwerk een stevigere verbinding met de praktijk krijgen. Bovendien bouw je aan een sterker netwerk door de vele contacten die je tijdens deze trajecten opdoet. Je leert van elkaar en inspireert elkaar. Ook ná afronding van de opleiding, waardoor je beschikt over waardevolle langetermijnrelaties met gelijkgestemde ondernemers. Uiteraard ontvang je na afronding van het programma een prachtig certificaat van een gerenommeerd instituut.

Hieronder kort meer informatie over onze opleidingsprogramma’s.

MVO-Expeditie

  • Voor wie: duurzaamheidsprofessionals 
  • Waarom: als je wilt bijdragen aan duurzame verandering en impact in jouw organisatie en daarbuiten. 
  • Wat: een leergang van MVO Nederland en Nyenrode Business Universiteit
  • Duur: 7 bijeenkomsten

TIAS Sustainability Leadership Program

  • Voor wie: verantwoordelijken voor strategie en beleid die een duidelijke duurzame koers willen uitzetten, van directie tot managementteamleden.
  • Waarom: leer de juiste kennis en vaardigheden om vorm te geven aan nieuwe, duurzame businessmodellen en neem het voortouw in de transitie naar de nieuwe economie. 
  • Wat: een samenwerking tussen MVO Nederland en TIAS, School for Business and Society
  • Duur: 6 volle lesdagen

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.