Vind je duurzame match

Om je duurzame match te vinden is er Futureproof Community. Het doel is simpel: ondernemers laten samenwerken in de nieuwe economie. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we dit doel alleen samen kunnen bereiken, verbind je je op dit platform met duizenden members snel met mensen, bedrijven en organisaties die passen bij wat jij nodig hebt.

Voordelen voor partners

Ben je partner van MVO Nederland? Dan helpen we je met het opstellen van je items en denken we graag met je mee over jouw volgende stap. De nieuwe economie komt sneller dichterbij dankzij ons allemaal.

Match en werk samen

Dus wil jij jouw uitdaging of oplossing delen onder duizenden andere duurzaam ondernemers? En daarmee niet alleen je eigen bedrijf te verduurzamen, maar ook de weg naar de nieuwe economie versnellen? Wil jij je laten inspireren door andere members en op de hoogte blijven van duurzaamheidsevents? Meld je dan vandaag nog aan op Futureproof Community via de knop hieronder.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.