Dit transitiemodel helpt je naar de nieuwe economie

Modellen; sommigen hebben er helemaal niets mee, anderen varen er juist blind op om processen te begrijpen en koers te bepalen. Feit is dat ze voor iedereen als kompas kunnen dienen: waar zit jij als ondernemer in het model? En waar wil je naartoe? Modellen zijn dus geen weergave van de absolute waarheid, maar meer een hulpmiddel bij het navigeren. En of je nu ondernemer, beleidsmaker of iets anders bent; je kunt er altijd iets uithalen waarmee je verder komt. Zo ook het transitiemodel richting de nieuwe economie, dat MVO Nederland op basis van het DRIFT-model ontwikkelde. In dit document vind je meer over dit model en lees je hoe jij het kunt gebruiken.

transitiemodel

Vul het formulier in en je ontvangt een downloadlink direct daarna in je e-mailbox (check ook je ongewenste mail). In het document vind je meer over het transitiemodel en lees je hoe jij het kunt gebruiken.


Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.