Wat is MVO Nederland?

Wij zijn de beweging van ondernemers in de nieuwe economie

Als ondernemer wil je kunnen blijven ondernemen. MVO Nederland is ervan overtuigd dat dit alleen kan in de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Daarom vormen we samen met ondernemers een beweging naar die nieuwe economie. Omdat we die zo snel mogelijk willen bereiken moeten we onze beweging nu zo groot mogelijk maken.

Samen met ons netwerk van partners werken we elke dag aan het bereiken van die nieuwe economie. Onze rol? We laten je zien hoe de route naar de nieuwe economie eruitziet. We ondersteunen dat door innovatie tot stand te brengen via projecten met onverwachte samenwerkingen. En creëren bij overheden en financiers de condities die het bereiken van ons doel vereenvoudigen en versnellen.

Wil jij net als meer dan 2.000 andere bedrijven ook meedoen met onze beweging? En daarbij jouw bedrijf toekomstbestendig maken? Neem dan een aandeel in de nieuwe economie en word partner.

Zo groot is onze beweging al

Circa 2.000 aangesloten bedrijven

530 bedrijven actief in projecten en netwerken

12 internationale en 27 nationale projecten

11.000+ leden op ons matchmaking- platform

alt
Dit is de snelste route naar de nieuwe economie

Nieuwe Businessagenda 2020

De transitie naar een nieuwe economie – klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Dat is wat we met jou willen bereiken. En het liefst zo snel mogelijk. Alleen hoe doe je dat? Waar liggen jouw prioriteiten? Wij helpen je. De Nieuwe Businessagenda 2020 leidt je aan de hand van zeven agendapunten naar die nieuwe economie. Luister naar ons podcast, lees interviews met koplopende bedrijven en vind inspiratie in de verhalen van duurzame start-ups.

alt

"Als je onderneemt met respect voor mens en milieu, dan pas is je bedrijf toekomstbestendig"

Wineke Haagsma, Directeur Corporate Responsibility PwC en partner MVO Nederland

Samen werken wij al aan de nieuwe economie

Hoe groter ons netwerk, hoe sneller de nieuwe economie is gerealiseerd. De bedrijven hier zijn al overtuigd van de toegevoegde waarde van MVO Nederland voor dat doel. Samen met 2.000 andere bedrijven. Ben jij de volgende?

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.