Aflevering 6: Groene Energie met Suze Gehem (De Groene Grachten) en Edo Peet (Bruil)

De stip op de horizon is helder. In 2050 gebruiken we bijna geen fossiele energiebronnen meer. Geen gas, geen kolen en geen olie. Een enorme opgave die iedereen in Nederland gaat raken. Daarmee biedt deze energietransitie zeker voor ondernemers risico’s en kansen. Binnen Europa heeft Nederland ook nog eens een flinke achterstand weg te werken. Er zijn dus voor de politiek, overheden, burgers, maar zeker ook voor ondernemers knopen te hakken en actie te ondernemen.

Wat zijn de uitdagingen? Wat kan er al? En hoe pak je als ondernemers de kansen voor het vergroenen van jouw energieverbruik? We vragen het in deze aflevering van Ondernemen in de nieuwe economie aan: Suze Gehem – oprichter van adviesbureau De Groene Grachten, Edo Peet – MVO manager bij beton en bouwinnovator Bruil én Maria van der Heijden, directeur van MVO Nederland.

Benieuwd naar meer podcasts?

Voor alle afleveringen in deze serie én voor andere podcastseries van MVO Nederland, klik je op de onderstaande knop!

Terug naar overzicht