Podcast: Circulaire Economie met Erik Luisman (Drentea Office Furniture) en Noor Huitema (Copper 8)

12,1% van de Nederlandse Economie is circulair volgens de Nieuwe Economie Index van MVO Nederland. Zoals bekendgemaakt in januari 2020. Maar wat betekent dat eigenlijk, een circulaire economie? En waarom zou je als ondernemer circulair willen ondernemen? Hoe doe je dat en waar loop je tegenaan?

In deze aflevering van Ondernemen in de nieuwe economie gaan we in gesprek met: Erik Luisman, Sustainable Business Developer bij Drentea Office Furniture, Noor Huitema, mede-oprichter van circulair adviesbureau Copper8 en Maria van der Heijden, directeur van MVO Nederland.

Benieuwd naar meer podcasts?

Voor alle afleveringen in deze serie én voor andere podcastseries van MVO Nederland, klik je op de onderstaande knop!

Terug naar overzicht