Aflevering 3: Biodiversiteit met Harwil de Jonge (Heijmans Vastgoed) en Coenraad Krijger (IUCN)

De bijensterfte, het afnemen van het aantal insecten en het uitsterven van de duinpieper in Nederland. Wat heeft jouw organisatie daar mee te maken? Meer dan je denkt. Een goed eco-systeem levert ons noodzakelijke levensbronnen als zuurstof, water en een gezonde bodem. Maar het belang van biodiversiteit is voor veel ondernemers een blinde vlek. Te groot en te ver van hun bed. Terwijl juist bedrijven daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Zowel positief als negatief. Waarom is biodiversiteit van belang voor jouw organisatie? En wat kan jij daar aan bijdragen?

We vragen het in deze aflevering aan: Harwil de Jonge – directeur Heijmans Vastgoed, Coenraad Krijger – director IUCN) Nederland en Maria van der Heijden, directeur van MVO Nederland.

Benieuwd naar meer podcasts?

Voor alle afleveringen in deze serie én voor andere podcastseries van MVO Nederland, klik je op de onderstaande knop.

Terug naar overzicht