Aflevering 1: Nieuwe Rijkdom met Mireille Geijsen (i-did) en Kees Klomp (expert betekeniseconomie)

Duurzaam en toekomstbestendig ondernemen is belangrijk voor het voortbestaan van je bedrijf. Alleen: hoe doe je dat? Hoe ga je die transitie aan binnen je organisatie? In onze podcastserie ‘Ondernemen in de nieuwe economie’ gaan we in gesprek met ondernemers aan de hand van de 7 thema’s.

In de eerste aflevering rondom nieuwe rijkdom is Mireille Geijsen onze hoofdgast. In 2009 richt Geijsen i-did op vanuit het volle besef dat ze goed voor de aarde moet zorgen. Inmiddels is i-did een betekenisvol bedrijf dat textiele grondstoffen en arbeidspotentieel herwaardeert. Samen met Kees Klomp, expert op het gebied van de betekeniseconomie, spreken we Mireille over hoe ze nieuwe rijkdom in de praktijk brengt. Sidekick is Maria van der Heijden, directeur-bestuurder van MVO Nederland.

Benieuwd naar meer podcasts?

Voor alle afleveringen in deze serie én voor andere podcastseries van MVO Nederland, klik je op de onderstaande knop!

Terug naar overzicht