Skip naar content

Publicaties

Analyse: leer kan veel duurzamer

4 maart 2014
  - Publicaties
MVO Nederland schetst op basis van bureauonderzoek en meer dan 20 gesprekken met experts en ondernemers de status van duurzaamheid in de leersector.

Quickscan: de 7 duurzame uitdagingen van de kledingsector

4 maart 2014
  - Publicaties
MVO Nederland schetst op basis van bureauonderzoek en meer dan 40 interviews met ondernemers en experts de grootste obstakels voor duurzaamheid in de Nederlandse textielsector.

MVO Nederland - Persbericht - Grensverleggers, zes ondernemers op de voet gevolgd

11 december 2012
  - Publicaties
Grensverleggers, een initiatief van MVO Nederland, is live. Zes Nederlandse MKB-ondernemers vertellen over  de dagelijkse praktijk van internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen. De persoonlijke obstakels, kansen, uitdagingen, missers en successen. Van communicatieproblemen tot corruptie, van cultuurverschillen tot arbeidsomstandigheden. Lezers kunnen vragen stellen en tips geven.

Onderzoeksverslag 'duurzaamheid in de aanbieding'

11 december 2012
  - Publicaties
Ernst&Young publiceerde donderdag 20 mei 2010 het onderzoeksverslag 'duurzaamheid in de aanbieding'. Centraal staat de vraag: Wat kan uw onderneming nu doen om één van de meest duurzame Retail en Consumer Products spelers te worden?

Brochure ‘winkeliers en werkbare duurzaamheid’

11 december 2012
  - Publicaties
Omdat winkeliers op het vlak van duurzaamheid een hoog ambitieniveau hebben heeft Detailhandel Nederland de brochure ' winkeliers en werkbare duurzaamheid' ontwikkeld. Het biedt een overzicht van Europees duurzaamheidsbeleid met relevantie voor winkeliers.   (mei 2010)

Special winkelcentra

11 december 2012
  - Publicaties
Special over MVO in winkelcentra. Een uitgave van P+ en MVO Nederland.
Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen