Skip naar content

www.klimaatplein.com

Over www.klimaatplein.com

Beschrijving en activiteiten

Samen groen ondernemen door elkaar te informeren, inspireren én activeren met het reduceren van de uitstoot van broeikasgassen. Dat is het doel van Klimaatplein.com. Met behulp van een gratis 5-stappenplan worden organisaties begeleid in het besparen op energiekosten enerzijds en het opwekken van duurzame energie anderzijds.

Bezoek ons op www.klimaatplein.com, wordt lid van de LinkedIn groep klimaatplein.com en volg ons op twitter!

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Van der Weeghensingel 27
5212 PJ 's-Hertogenbosch
Nederland
06-18842189

Type organisatie

MVO-netwerk

Aantal medewerkers

1

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

MVO-adviesdiensten

Twitter

Klimaatplein

RT @StichtingKAO: SKAO publiceert praktische Handleiding voor (MKB) bedrijven die opgaan voor certificering http://t.co/JOPqepPg0o

24 apr 2014 - 14:05
Klimaatplein

RT @IEA: The #netherlands faces 'important #decarbonisation choices' up to 2030, says new @IEA report: http://t.co/EIDYClQ5ak

24 apr 2014 - 13:44

Video

Nieuws

Grote gevolgen klimaatverandering voor Nederlandse MKB

www.klimaatplein.com 16 januari 2014
  - Partner nieuws
Klimaatverandering gaat de komende jaren meer extreme weersomstandigheden veroorzaken. De economische gevolgen hiervan voor het Nederlandse MKB zijn groot. Hogere bedrijfskosten en een stagnerende of zelfs krimpende afzetmarkt zijn hier concrete voorbeelden van.

Klimaatplein.com genomineerd voor Duurzame Dinsdag

www.klimaatplein.com 27 augustus 2013
  - Partner nieuws
Op dinsdag 3 september wordt voor de 15e  keer Duurzame Dinsdag gehouden. Dit jaar neemt staatssecretaris van Milieu, Wilma Mansveld, als vertegenwoordiger van het kabinet de Duurzame Dinsdagkoffer in ontvangst. In de koffer zitten meer dan 350 duurzame ideeën uit de samenleving. De jury van Duurzame Dinsdag reikt prijzen uit voor de meest innovatieve voorstellen ter bevordering van een duurzaam Nederland.

Meevaller voor MKB op Dag van de Duurzaamheid

www.klimaatplein.com 20 augustus 2013
  - Partner nieuws
De Dag van de Duurzaamheid van 10-10 aanstaande betekent een meevaller voor het MKB. Het Klimaatplein biedt de mogelijkheid om tot die dag gratis de CO2-voetafdruk van de eigen organisatie te berekenen.

Boek over CO2-reductie nu in boekwinkel

www.klimaatplein.com 21 maart 2013
  - Partner nieuws
Vanaf heden is het boek 'In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen' bestelbaar in de (online) boekwinkel. Benieuwd naar de inhoud en naar wat anderen van het boek vinden? Kijk dan hier voor een eerste indruk! http://www.klimaatplein.com/in-vijf-stappen-co2-neutraal-ondernemen/

Wat is warmetruiendag en hoe doe je er aan mee?

www.klimaatplein.com 23 januari 2013
  - Partner nieuws
Op het Klimaatplein is een nieuwe blog te lezen. Deze keer gaan we in op het doel en de mogelijkheden van de Greenchoice Warmetruiendag. Doe als organisatie mee met deze energiebesparingsdag en creër bewustwording en gedragsverandering. Lees er meer over op: http://www.klimaatplein.com/energie-besparen-op-greenchoice-warme-truiendag

Ruim 30.000 bezoekers voor het Klimaatplein!

www.klimaatplein.com 25 oktober 2012
  - Partner nieuws
Sinds het Klimaatplein een jaar geleden begon, hebben meer dan 31.500 bezoekers dit on-line CO2-reductieplatform bezocht.

Simpel energie besparen op je eigen PC

www.klimaatplein.com 20 september 2012
  - Partner nieuws
Tot meer dan 40 euro is jaarlijks te besparen aan energiekosten per PC. Dit staat voor een reductie van 166 kilogram aan CO2-uitstoot. 8 volwassen bomen moeten een jaar lang groeien om die te vermijden uitstoot van slechts 1 desktop in zich op te nemen.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen