Skip naar content

Women on Wings

Over Women on Wings

Beschrijving en activiteiten

Women on Wings’ missie is 1 miljoen banen te creëren voor vrouwen op het platteland in India in 2018.

Dit doen we door business te ontwikkelen met en kennis beschikbaar te stellen aan Indiase bedrijven die werkgelegenheid creëren voor vrouwen op het platteland.

Een baan betekent inkomen voor vrouwen en geeft ze een sterkere positie. Voor hun kinderen betekent dit onderwijs en ontwikkeling. Hiermee wordt de armoedespiraal doorbroken.

Er zijn twee routes waarin wij business kennis leveren: 1. Aan bestaande organisaties, en 2. door middel van business development.  

Waarvoor staan we? Waar geloven we in, wat verbindt ons en wie willen we zijn? Kernwaarden fungeren als etisch kompas en zijn de kern van de bedrijfscultuur binnen een onderneming.

Onze kernwaarden zijn:

  • living up to - waarmaken, we doen wat we zeggen en zijn concreet,
  • equal - gelijkwaardig: we gaan uit van de gelijkwaardigheid en respect tussen mensen,
  • energetic - energiek: mensen hebben pit, lef en energie voor de kern van de zaak.

 

  

 

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Woudenbergseweg 41
3711 AA Austerlitz
Nederland
06-51928185

Type organisatie

Maatschappelijke onderneming

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

WomenonWings

Strategic food marketeer? Make your knowledge matter. Invest your experience to create jobs for women in rural India. http://t.co/zyPwNydWRU

19 apr 2014 - 10:12
WomenonWings

RT @RonaldvhHof: Change in #fashion. Traditional retailers have to change directions due to upcoming competition. #India #retail #Fab…http:…

18 apr 2014 - 11:52

Video

See video

Nieuws

Vacature: Communicatie Professional voor 12 u/wk

Women on Wings 15 januari 2014
  - Partner nieuws
Women on Wings

100.000 banen voor Indiase vrouwen

Women on Wings 17 december 2013
  - Partner nieuws
16 december 2013

Vacature: HR Expert voor 1 à 2 dgn p/wk

Women on Wings 29 oktober 2013
  - Partner nieuws
Women on Wings heeft als doelstelling 1 miljoen banen te creëren voor vrouwen op het Indiase platteland. Dit doen we op economische rendabele, duurzame en sociale wijze met experts in Nederland en India. Ons netwerk van experts omringen we graag met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Handelsmissie India levert veel cont(r)acten op

Women on Wings 17 september 2013
  - Partner nieuws
9 september 2013

Wij zoeken hands on professional voor onze fondsenwerving

Women on Wings 31 januari 2013
  - Partner nieuws
De hoofddoelstelling van Women on Wings is op economische rendabele en duurzame wijze 1 miljoen nieuwe banen voor vrouwen creëren in India.

Gezocht: HR Expert

Women on Wings 28 november 2012
  - Partner nieuws
Women on Wings

Gezocht: Marketing Expert en Lustrum Coördinator

Women on Wings 1 maart 2012
  - Partner nieuws
Women on Wings' missie is 1 miljoen banen te creëren voor vrouwen op het platteland in India. Dit doen we door business te ontwikkelen met en kennis beschikbaar te stellen aan Indiase bedrijven. In verband met de ambitieuze plannen en doelstellingen voor 2012 heeft Women on Wings vacatures voor een creatieve Lustrum Coördinator en een gedreven Marketing Expert die hun tijd en kennis beschikbaar willen stellen. 

Vacature: Project Administrator 16 uur/wk

Women on Wings 1 maart 2012
  - Partner nieuws
Women on Wings' missie is 1 miljoen banen te creëren voor vrouwen op het platteland in India. Dit doen we door business te ontwikkelen met en kennis beschikbaar te stellen aan Indiase bedrijven. Een van de businesses die we ontwikkelen is een ‘joint partnership’ van UNICEF, UNDP, IKEA Foundation en Women on Wings: het Sanitary Pad Programme. Doelstelling is de hygiëne voor vrouwen op het platteland van India te verbeteren door het gebruik van sanitary pads. Deze sanitary pads worden in kleinschalige productie units door vrouwen geproduceerd.

Vacature: een betrokken Finance Professional

Women on Wings 1 maart 2012
  - Partner nieuws
Women on Wings heeft als missie 1 miljoen banen voor vrouwen te creëren op het platteland in India. Dit doen we door business te ontwikkelen met en kennis beschikbaar te stellen aan bedrijven in India. Women on Wings is in ontwikkeling en groeit sterkt. Een deel van de groei wordt veroorzaakt door het opzetten van een business in India.

Vacature: coördinator Business Support Centre Varanasi

Women on Wings 12 november 2011
  - Partner nieuws
Women on Wings heeft als doel 1 miljoen banen te creëren voor vrouwen op het platteland in India. Dit doen wij door business kennis en expertise beschikbaar te stellen aan Indiase ondernemers met een zelfde doelstelling. Eén van onze programma's betreft het ontwikkelen van kleinschalige units voor het produceren en verkopen van duurzaam maandverband. Om deze business units duurzaam en effectief op te zetten en laten functioneren, wordt er in Varanasi, India een Business Support Centre opgericht dat per 1 oktober 2012 opengaat.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen