Skip naar content

Wim Bosman Groep

Over Wim Bosman Groep

Beschrijving en activiteiten

Wim Bosman is een Europese logistiek dienstverlener. De diensten van Wim Bosman bestaan uit wereldwijde Air & Ocean Freight, Logistic Services en Europese Distributie. Wim Bosman beschikt over 340.000 m² op- en overslagfaciliteiten en 1.500 transporteenheden. De omzet van het bedrijf was 285 miljoen Euro in 2010.

Sinds 1 april 2011 is Wim Bosman onderdeel van Mainfreight, een wereldwijde logistiek dienstverlener met locaties in Australië, Nieuw-Zeeland, China, Verenigde Staten en Europa (Wim Bosman).

Wim Bosman is voorloper op het gebied van duurzaamheid.
In mei 2010 werd het bedrijf onderscheiden met de Lean and Green Award. Lean and Green is slechts een onderdeel van het totale MVO-beleid binnen Wim Bosman, dat bij de bedrijfsvoering ook sterk rekening houdt met ecologische en maatschappelijke aspecten.
Tijdens het jaarcongres van branche organisatie TLN is de Wim Bosman Groep uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2012, met dit jaar als thema MVO.

Zie ook:
http://www.wimbosman.nl/over_wim_bosman/mvo.aspx

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Industrieweg 12
7041 GD 's-Heerenberg
Nederland
0314-678111

Type organisatie

Grote (internationale) onderneming

Aantal medewerkers

250 t/m 500

Bedrijfstak

Transport

Product / Dienst

Twitter

Wim_Bosman

Benieuwd naar de belevenis van Tim Stevens, winnaar Deel, Like & Win actie? Lees zijn ervaring als Trucker http://t.co/VyhSkCqWRw #transport

15 apr 2014 - 12:30
Wim_Bosman

Grote #glimlach tijdens aanwezigheid Wim Bosman bij Doe Dag (9 april) VSO De Ziep in Didam! #transport #fijnweekend http://t.co/jw6qD5ohGm

11 apr 2014 - 17:10

Video

Nieuws

Wim Bosman wint TLN Ondernemersprijs 2012 in de categorie groot

Wim Bosman Groep 12 januari 2012
  - Partner nieuws
Voor de zevende keer op rij heeft TLN de Ondernemersprijs Transport en Logistiek uitgereikt. Dit jaar was het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is Wim Bosman uitgeroepen tot winnaar in de categorie grote bedrijven.

Wim Bosman finalist voor TLN Ondernemersprijs 2012

Wim Bosman Groep 10 oktober 2011
  - Partner nieuws
Wim Bosman is finalist voor de TLN Ondernemersprijs 2012; met dit jaar als thema MVO. Wim Bosman is één van de drie finalisten in de categorie grote bedrijven. Zie ook: http://www.tln.nl/BM_Ondernemersprijs_nl.html

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen