Skip naar content

WIAR Workplace Performance

Over WIAR Workplace Performance

Beschrijving en activiteiten

WIAR | Workplace Performance is een onafhankelijk advies- en managementbureau dat opereert op het raakvlak van organisatieadvies en huisvestingsadvies.

Met een team van toegewijde professionals werken wij aan integrale huisvestingsoplossingen voor onze klanten in de Benelux, waarbij wij onszelf minimaal 1x, maar vaak meervoudig terugverdienen door middel van onze integrale projectaanpak. U heeft daarbij één centraal aanspreekpunt die het team en het proces op hoofdlijnen regisseert en tegelijkertijd oog blijft houden voor details.

De performance van uw organisatie (financieel, gedrag en motivatie) wordt door vele facetten beïnvloed, waarbij huisvesting & facilities belangrijke randvoorwaarden zijn om tot echt excellente prestaties te kunnen komen. Daarbij zijn organisaties vaak erg dynamisch en continue in verandering, terwijl huisvesting juist voor een langere periode (vaak 10-15 jaar) wordt gerealiseerd. Huisvestingsplannen dienen daarom vanuit een lange termijn visie toekomstgericht te worden ontwikkeld, zodat de organisatie zich hierin ook flexibel over een langere periode thuis blijft voelen en zonder onnodige financiële risico’s.

WIAR | Workplace Performance biedt u de volgende diensten:

•Organisatie Advies
•Huisvestingsadvies
•Project Management
•Design & Concepts
•Contract Management
•Facility Management

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Van Vollenhovenstraat 38
3016 BJ Rotterdam
Nederland
+3110 270 1000

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Adviesdiensten

Twitter

RobertWitvliet1

@Finext knowledge sharing #Agile PM for faster delivery, more added value & increase of employee satisfaction. #WIAR Workplace Performance

10 apr 2014 - 22:10
RobertWitvliet1

Genieten van interactie werkgevers en talentvolle studenten M&E Hogeschool Rotterdam in sollicitatieproject. Top initiatief #WTconnect #WIAR

5 apr 2014 - 11:04

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen