Skip naar content

Partners

Index V

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

VORM Bouw B.V.

Over VORM Bouw B.V.

Beschrijving en activiteiten

VORM is een allround bedrijf. We zijn projectontwikkelaar en bouwer in één. We richten ons op de gehele breedte van de bouwsector: woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. We werken zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden. De omzet in 2010 ligt rond de 150 miljoen Euro en hebben ruim 280 medewerkers in dienst. Vanuit de hoofdvestiging in Papendrecht bestrijken wij als bouwer geheel West-Nederland en kijken wij als ontwikkelaar naar mogelijkheden in geheel Nederland. We koesteren een gevarieerde, goed gevulde orderportefeuille. Onze acquisitie is erop gericht om al jaren vooruit projecten te verwerven met het oog op de continuïteit en kiezen er bewust voor om de orderportefeuille evenwichtig samen te stellen, gericht op de gehele breedte van de markt. De afgelopen jaren is onze focus ook gericht op projecten in de zorgsector. Wij kunnen opdrachtgevers alle verantwoordelijkheid uit handen nemen door het gehele ontwikkel- en bouwproces over te nemen. Vanaf de initiatieffase tot en met de eindbelegging en vastgoedbeheer. Om die reden opereren wij vaak als bouwteampartner in veel projecten. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom voeren we onze activiteiten veilig en milieuvriendelijk uit. Inmiddels zijn wij thans doende om een beleid uit te zetten dat ons maatschappelijk verantwoord ondernemen verduidelijkt alsmede de duurzaamheid van onze projecten te vergroten. Voor meer informatie: www.VORM.nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Veerweg 165
3351 HC Papendrecht
Nederland
078-6421300

Type organisatie

Grote (internationale) onderneming

Aantal medewerkers

100 t/m 250

Bedrijfstak

Bouw

Product / Dienst

Utiliteits- en woningbouw

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

transVORM levert BREEAM-NL project Daalse Kwint op

VORM Bouw B.V. 28 juni 2013
  - Partner nieuws
Met de oplevering van fase 2 en 3 aan opdrachtgever DEKA immobilien zet transVORM (onderdeel van VORM Holding BV) een belangrijke stap in de richting van integratie van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid op de bouwplaats.

transVORM levert BREEAM-NL project Daalse Kwint op

VORM Bouw B.V. 28 juni 2013
  - Partner nieuws
Met de oplevering van fase 2 en 3 aan opdrachtgever DEKA immobilien zet transVORM (onderdeel van VORM Holding BV) een belangrijke stap in de richting van integratie van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid op de bouwplaats.

No (time to) waste

VORM Bouw B.V. 29 november 2012
  - Partner nieuws
De afvalvrije bouwplaats in 2015, dat is waar :”No (time to) waste” voor

VORM Bouw en Ontwikkeling zamelt kleding in voor Humana

VORM Bouw B.V. 13 maart 2012
  - Partner nieuws
Iedereen heeft kleding in de kast hangen die nauwelijks wordt gedragen. om deze kleding een tweede kans te geven organiseert VORM, in samenwerking met Humana, een kledingactie. Eén kilo kleding levert € 0,15 op voor een ontwikkelingsproject. Stel dat we 3.000 kg kleding ophalen, dan levert de inzameling meer dan € 500,00 op voor een ontwikkelingsproject van Humana. met dit bedrag kan een touwpomp worden aangelegd in Zambia of een schooltuin in Mozambique.  Voor meer informatie: www.humana.nl

VORM bouwt in Katwijk 7 herenhuizen met een EPC=0,00

VORM Bouw B.V. 6 februari 2012
  - Partner nieuws
In Park Rijnsoever krijgen de energiezuinige woningen langzaam aan gestalte. Een traditionele bouwmethode met oerdegelijke toepassingen als baksteen en dakpannen met nieuwe technieken en materialen zorgen voor een hypermoderne woning in een traditioneel jasje.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen