Skip naar content

Partners

Index T

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Vereniging van Keurslagers

Over Vereniging van Keurslagers

Beschrijving en activiteiten

De Vereniging van Keurslagers wil het consumenten makkelijker maken om te kiezen voor lekkere en verantwoorde producten. Daarom introduceren wij Keurklasse als nieuw eigen merk bij de Keurslager. De producten die onder Keurklasse vallen zijn kwaliteitsproducten die voorlopen op het gebied van duurzaamheid en dus met extra zorg voor mens, dier, natuur en/of milieu zijn geproduceerd. Vooralsnog wordt er gestart met varkensvlees en zal Keurklasse stapje voor stapje verder uit gebouwd worden met andere vleessoorten en producten. Voor de borging van Keurklasse zal er in eerste instantie gebruik gemaakt worden van onafhankelijke keurmerken. Momenteel werken we op de achtergrond aan een eigen transparantiesysteem om Keurklasse verder uit te breiden en om zo ook regionale initiatieven een plek te kunnen geven binnen Keurklasse. In de ontwikkeling van het concept Keurklasse worden we bijgestaan door een adviescommissie, waarin o.a. Natuur & Milieu, Solidaridad, de Dierenbescherming en MVO Nederland plaatsnemen. Meer informatie over Keurklasse is te vinden op www.hartvoordewereld.nl.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Fokkerstraat
3833 LD Leusden
Nederland
033 494 04 19

Type organisatie

Branche- of beroepsorganisatie

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Detailhandel

Product / Dienst

Vee en vlees

Twitter

Keurslager

@SBCleusden @BakkerijKlok Geniet ervan!

11 apr 2014 - 16:05
Keurslager

Keurslager @marcovanstrien rolde gisteren de rode loper uit voor zijn klanten! Kijk het item hier terug http://t.co/d3cANTbJO6

11 apr 2014 - 12:18

Video

Nieuws

Keurslager komt met duurzaamheidsmerk

Vereniging van ... 14 september 2011
  - Partner nieuws
17 augustus 2011, 13:27 Auteur: Mariska Vermaas, Agrarisch Dagblad Leusden – De Vereniging van Keurslagers (VVK) komt met een nieuw eigen merk. Onder het label Keurklasse worden producten geleverd die met extra zorg voor mens, dier, natuur en milieu geproduceerd. ”Keurklasse moet de consument duidelijkheid geven in de grote reeks aan keurmerken. Keurklasse krijgt een paraplu-functie waaronder bestaande keurmerken en nieuwe initiatieven op het gebied van duurzaamheid vallen”, aldus projectmanager Corine Holtmaat van VVK.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen