Skip naar content

Partners

Index E

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

VBVB ICT BV

Over VBVB ICT BV

Beschrijving en activiteiten

VBVB ICT - Automatisering voor het MKB in de Randstad

VBVB is er voor al het systeembeheer, netwerkbeheer, ondersteuning, advies en second opinion op ICT gebied. Daarnaast heeft VBVB zich de laatste jaren gespecialiseerd in Cloud Computing en VoIP oplossingen voor het MKB. Ons doel is het leveren van kwaliteit en oplossingen die echt werken. Ons uitgangspunt is daarbij altijd kostenreductie voor onze klanten.

Inmiddels kan VBVB zich bogen over ruim 15 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches en zijn we uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 25 gedreven en ervaren medewerkers met onze eigen servicedesk. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering officieel gecertificeerd in een of meerdere disciplines. Voor onze klanten betekent dit een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Bij VBVB hechten we bovendien grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klant.

Wij investeren ook veel in de partnerships met onze leveranciers omdat we onze klanten alleen producten van topkwaliteit willen leveren. Klanten profiteren zo optimaal met ons mee van kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen.

 

We vertellen u graag meer

Voor een persoonlijke toelichting, een kennismaking of een second opinion voor uw huidige ICT-oplossingen kunt u ons uiteraard gratis bellen op 0800 8282428. U kunt dan vragen naar Carmela Tol of Berend van Bemmel.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Herengracht 505
1017 BV Amsterdam
Nederland
0204233286

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

ICT diensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen