Skip naar content

Partners

Index T

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Thermaflex Isolatie B.V.

Over Thermaflex Isolatie B.V.

Beschrijving en activiteiten

Thermaflex, een internationaal opererend Nederlands familiebedrijf, heeft de filosofie: minimaliseer het verlies van energie en maximaliseer het gebruik van hernieuwbare energie. Bijna de helft van de wereldwijde energiebehoefte in gebouwen komt van verwarming en koeling. Daarom willen we een verschil maken zowel in denken alsook in handelen, voor nu en voor toekomstige generaties.

 

Thermaflex ontwikkelt en produceert voorgeïsoleerde leidingsystemen systemen en producten voor een efficiënte en duurzame distributie van warmte en koude. Energieleveranciers, installateurs en gebouweigenaren gebruiken onze systemen voor de distributie van onder andere restwarmte en hernieuwbare energie (verkregen uit biomassa, zonnewarmte, geothermie, warmte kracht koppelingen en warmtepompen) in warmtenetwerken en gebouwen.

 

Samen met onze partners zoeken wij naar de juiste maatwerkoplossing voor onze klanten. Met een sterke focus en gebaseerd op de overtuiging dat het altijd beter kan, blijven we innoveren. Onze systemen zijn snel en eenvoudig te installeren, hebben lage onderhoudskosten en goede energieprestaties. Bovendien worden ze duurzaam geproduceerd en zijn ze voor het grootste deel recyclebaar. Voor optimaal design en succesvolle implementatie ondersteunen we onze samenwerkingspartners met advies, tools en gecertificeerde trainingen.

 

Om onze doelen voor een duurzame samenleving te bereiken, willen we belanghebbenden met elkaar verbinden. Daarbij streven we op basis van gemeenschappelijke belangen naar langdurige relaties.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Veerweg 1
5145 NS Waalwijk
Nederland
0416567777

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

500+

Bedrijfstak

Industrie

Product / Dienst

Energiesystemen

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen