Skip naar content

Partners

Index H

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Telematch

Over Telematch

Beschrijving en activiteiten

Telematch optimaliseert de communicatie wensen van bedrijven en instellingen in heel Nederland door het leveren van advies, oplossingen en service op het gebied van bedrijfstelecommunicatie systemen. Pijlers hierbij zijn bereikbaarheid, productiviteit en kostenefficiƫntie. Telematch stelt de behoefte van de klant centraal en is zeer flexibel in het kiezen van de juiste oplossing. Door de combinatie van nieuwe en gebruikte apparatuur zijn wij in staat duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden tegen een relatief lage prijs. Met de toevoeging van een uitstekende 24/7 serviceverlening en korte communicatielijnen zijn wij in staat om snel en effectief te presteren. Telematch is al 20 jaar sterk vertegenwoordigd in de sectoren; Zorg, Hotels, Overheid en Industrie.

 

Tevens levert Telematch de Green VoIP telefonie oplossing aan MVO Nederland te Utrecht. Meer informatie op www.telematch.nl of bel 071-7506200.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Hoge Rijndijk 215-217
2382AL Zoeterwoude-Rijndijk
Nederland
071-7506200

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

ICT diensten

Twitter

telematchbv

Mobiele app stuurt succesvol beeldcontact mee bij zorgalarmering op mobiele telefoon.http://t.co/msRv4dqN8c

20 mrt 2014 - 13:09
telematchbv

Telematch verwelkomt hotel Crowne Plaza Maastricht van de CPH Groep als klant. http://t.co/1ISmxqgekV

20 mrt 2014 - 13:03

Video

See video

Nieuws

Verandering van de zorg is kans voor MVO in de Zorg

Telematch 16 mei 2012
  - Partner nieuws
Verandering van de zorg is kans voor MVO in de Zorg. De zorg in Nederland wordt extramuraal voor ambulante/somatische zorg. Alleen PG en PG+ blijven in een zorginstelling. MVO kansen zijn er als de markt veranderd. Zorg gaat veranderen. Nu is alleen de vraag hoe ga je dit doen. Telematch is specialist in het koppelen van interne en externe technische en procesmatige factoren in het kader van zorgverlening. Zorg op afstand in combinatie met MVO doelstellingen. Hoe ga je dit aanpakken?

MVO Nederland stapte onlangs over op Green VoIP

Telematch 3 februari 2012
  - Partner nieuws
MVO Nederland stapte onlangs over op Green VoIP, het nieuwe duurzame bellen voor bedrijven. Bedrijfscommunicatie specialist Telematch staat bedrijven al langer bij in het upgraden van hun bestaande telefonieaansluitingen naar internetbellen. En dat zonder dure nieuwe investeringen. Hoe doet Telematch dat?

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen