Skip naar content

Partners

Index S

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Star Sock

Over Star Sock

Beschrijving en activiteiten

Bij Star Sock is het onze missie om door een combinatie van merken, innovatie en technische kennis een leidende rol te nemen in West Europa. Wij willen als bedrijf succesvol zijn, maar wel met een aanpak die innovatief en duurzaam is. Respect voor de omgeving, in allerlei vormen, is voor ons een absolute pré.

Vier P’s vormen de speerpunten van de Star Sock filosofie: Professioneel, Positief, Passie en Plezier en deze P’s moeten bij ons in alles doorklinken. Te beginnen in ons eigen kantoor (klik voor foto's). We creëren een prettige werkomgeving waarbij openheid en eigen initiatief worden gewaardeerd. Is de sfeer op de werkvloer goed, dan werkt dat ook door in de communicatie naar buiten. Wij streven naar een informele bedrijfscultuur, waarbij iedereen behandeld wordt met respect.

Voor West-Europa zijn wij licentiehouder vano.a Lotto, New Balance en Dakar. Hiervoor verzorgen wij het ontwerp, de productie, en distributie.

Voor een beschrijving van onze MVO-activiteiten klikt u links op 'MVO-Profiel'

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Parklaan 14
5061JT Oisterwijk
Nederland
0135231400

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Groothandel

Product / Dienst

Kleding en textiel

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Healthy Seas: A journey from Waste to Wear

Star Sock 19 maart 2013
  - Partner nieuws
Healthy Seas gaat verloren netten in de Europese zeeën bergen en hergebruiken March 18th 2013, Arco, Tilburg, Leiden, Oisterwijk ECNC Land & Sea Group, Aquafil en Star Sock lanceren vandaag het initiatief 'Healthy Seas, a Journey from Waste to Wear ". De hoofddoelstelling van dit initiatief is een gezonde zee door afval uit zee te verwijderen en her te gebruiken.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen