Skip naar content

Partners

Index D

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Smaak Nederland

Over Smaak Nederland

Beschrijving en activiteiten

Smaak is een culinair evenementenbureau dat (h)eerlijke catering en kookworkshops levert voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij hebben professionele kookstudio’s en vergaderlocaties in Amsterdam en Utrecht. Lees meer over Smaak op onze website www.smaaknederland.nl.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat voorop bij alles wat we doen. Onze slogan is ‘Eerlijk is Heerlijk’ en daar werken we ook naar. We gebruiken eerlijke en duurzame producten en denken aan het milieu. Maar we gaan verder door ook te zorgen voor de mens, zowel onze medewerkers als onze klanten.

Onze MVO-passie brengen we naar voren met innovatieve producten als CookingGood®, Brainfood® of de gezonde duurzame borrel. Stuk voor stuk producten die bijdragen aan de maatschappij. CookingGood® is een concept waarbij men kookt voor een gehaald andere groep, waardoor mooie en inspireerde ontmoetingen ontstaan.

Lees meer op www.smaaknederland.nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Cruquiuskade 249
1018 AM Amsterdam
Nederland
020-4910195

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Horeca & evenementen

Product / Dienst

Catering

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Eerlijk is (h)eerlijk: De nieuwe branding van Smaak

Smaak Nederland 6 december 2011
  - Partner nieuws
Smaak heeft een volledige rebranding ondergaan, waarbij onze passie voor MVO en duurzaamheid voorname speerpunten zijn geworden. Onze nieuwe brand-ID is toepasselijk gelanceerd tijdens de Nacht van Duurzaamheid op 10-11-2011 met een nieuwe website en nieuwe producten.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen