Skip naar content

Partners

Index S

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

SharePeople

Over SharePeople

Beschrijving en activiteiten

SharePeople biedt tailor-made programma’s aan die het voor bedrijven en professionals mogelijk maken om effectief samen te werken aan het versterken en verduurzamen van de food & agriculturele keten tussen Europa en opkomende economieën.

SharePeople's Boost your Chain programma biedt EU retailers en traders de mogelijkheid om handelsrelaties en de keten te versterken en verduurzamen van productie tot verkoop. Het Boost a Business programma professionaliseert producentenorganisaties met de kennis van EU professionals en bedrijven. Jaarlijks worden meerdere expedities georganiseerd waar professionals en bedrijven aan deel kunnen nemen.

Jonne Zweers (directeur SharePeople): 'De uitdagingen van de 21e eeuw rond het garanderen van voedselzekerheid voor 9 miljard mensen in 2050 zijn enorm complex. Meerdere stakeholders hebben een stuk van de oplossing in handen. Men kan echter niet meer alleen naar eigen (korte termijn) belang en winst kijken. Samenwerking met als uitgangspunt gedeelde waarde creatie is van groot belang om echt resultaat te boeken. SharePeople coördineert deze samenwerking en gedeelde waarde creatie als onafhankelijke organisatie.'

www.sharepeople.nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Hamburgerstraat 28A
3512 NS Utrecht
Nederland
030 234 82 45

Type organisatie

MVO-netwerk

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Landbouw, bosbouw en visserij

Product / Dienst

Facilitaire diensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Uitnodiging: Conferentie 'Reshaping Trade in Fresh Foods'

SharePeople 19 september 2013
  - Partner nieuws
Wij nodigen u van harte uit voor de conferentie ‘Reshaping Trade in Fresh Foods’. Deze vindt plaats op donderdag 31 oktober bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Waarom deelnemen?

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen