Skip naar content

Ricoh Nederland

Over Ricoh Nederland

Beschrijving en activiteiten

Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement. Naast onze hoogwaardige multifunctionals en printers bieden we innovatieve diensten op het gebied van documentenbeheer. Diensten die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doen we met net zo veel inzet en passie voor multinationals als voor lokale bedrijven, steeds met als doel om de efficiëntie en productiviteit te verbeteren. Ricoh Nederland is een gezond bedrijf met ruim 1400 werknemers en een omzet van meer dan 400 miljoen euro per jaar. We leveren producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement. Ricoh Nederland is voortgekomen uit de integratie van verschillende bedrijven, waaronder Nashuatec en Infotec. We zijn marktleider op het gebied van multifunctionele printers. Ons aanbod van afdrukapparaten varieert van faxmachines tot high-end production printers. De laatste jaren richt Ricoh Nederland zich steeds meer op het leveren van end-to-end diensten. Met innovatieve documentoplossingen verbeteren we de informatiestromen binnen en tussen organisaties. Hiermee helpen we organisaties om efficiënter en productiever te werken. Simpel gezegd: we zorgen dat de juiste informatie op het juiste moment en op de juiste manier beschikbaar is. Het hoofdkantoor van Ricoh Nederland is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Hier werken ruim 1400 medewerkers, onder meer aan opdrachten voor grote organisaties en multinationals. In 2013 zal Ricoh Nederland een nieuw hoofdkantoor betrekken in het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch. Op 15 plaatsen verdeeld over Nederland vindt u een Ricoh Document Center. Deze flexibele, zelfstandige organisaties richten zich op het midden- en kleinbedrijf in de eigen regio. Ze bieden een persoonlijke service met de ondersteuning van een wereldwijde marktleider in praktische en duurzame documentoplossingen. www.ricoh.nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Utopialaan 25
5232 CD Den Bosch
Nederland
073 6451111

Type organisatie

Grote (internationale) onderneming

Aantal medewerkers

250 t/m 500

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

ICT diensten

Twitter

Leenders82

RT @MauritsGroen: Look! The future's arrived :-) Downtown Amsterdam, today: an electric Porsche Panamera and a Tesla charging #mvo http://t…

19 apr 2014 - 22:27
Leenders82

RT @ARakhorst: Circulaire kantooroplossingen toegepast http://t.co/XQLGNb7hyh via @feedly

18 apr 2014 - 23:20

Video

Nieuws

Workshop 'Hoe duurzame ICT bijdraagt aan people, planet, profit', 30 maart in 's Hertogenbosch

Ricoh Nederland 8 maart 2012
  - Partner nieuws
Ricoh nodigt u uit voor een sessie over hoe duurzame ICT bijdraagt aan people, planet, profit. Hoe kunt u bijdragen aan een duurzamere wereld? In deze interactieve sessie inspireren Olivier Vanden Eynde en Mohammed Wasseli u vanuit het sociale perspectief. Barry Koperberg daagt u uit out of the box te denken over groene ICT. Kijk voor meer informatie en om uzelf aan te melden op:

Documentstromen efficiënter en duurzamer met compensatieprogramma Ricoh

Ricoh Nederland 30 augustus 2011
  - Partner nieuws
Ricoh, specialist in documentoplossingen, introduceert vandaag haar unieke Sustainability Optimisation Programme. Deze dienstverlening, gecertificeerd door het British Standards Institution (BSI), helpt organisaties om hun documentstromen efficiënter en duurzamer in te richten.

Ricoh door FTSE4Good Index erkend voor het voldoen aan hoge MVO-criteria

Ricoh Nederland 30 augustus 2011
  - Partner nieuws
Voor het achtste opeenvolgende jaar is Ricoh erkend door de FTSE4Good Index, de wereldwijde onafhankelijke index op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ricoh’s aanpak op het gebied van milieu en duurzaamheid werd beoordeeld als 'best practice'. Daarnaast werd Ricoh erkend voor het feit dat 100% van haar activiteiten vallen onder het ISO14001-gecertificeerd milieumanagementsysteem.

Ricoh lanceert 100% duurzaam 'eco-board' in Londen

Ricoh Nederland 30 augustus 2011
  - Partner nieuws
Ricoh, specialist in document management oplossingen en production printing lanceert vandaag in Londen Europa's eerste 'eco-board': een billboard dat 100% wordt aangedreven door wind en zonne-energie. Het Ricoh eco-board is de eerste in zijn soort in Europa, en heeft twee natuurlijke krachtbronnen, waardoor het billboard alleen oplicht wanneer voldoende energie is verzameld. Het duurzame billboard is slechts een voorbeeld uit Ricoh’s lange termijn aanpak van duurzaam ondernemen.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen