Skip naar content

RFS Holding BV

Over RFS Holding BV

Beschrijving en activiteiten

RFS Holland Holding B.V. (RFS) is het moederbedrijf van wehkamp.nl, Lacent B.V., Create2fit en Fonq.nl. De onderneming is marktleider op het gebied van online-winkelen in Nederland. Bij RFS Holland Holding B.V., met een jaaromzet van zo'n € 500 miljoen, werken in totaal 830 mensen (in fte's).

De strategie van RFS is gericht op het uitbouwen van haar leidende positie in online-winkelen in Nederland door organische groei van de bestaande formules, acquisities en het aangaan van strategische allianties met gerenommeerde retailers die actief zijn in Nederland.

WEHKAMP.NL

wehkamp.nl is het grootste online-warenhuis van Nederland. Met 1,6 miljoen vaste klanten en ruim 100 miljoen bezoekers per jaar heeft wehkamp.nl een nummer een positie in online-winkelen. Binnen wehkamp.nl werkt RFS Holland op strategische niveau samen met onder andere C&A, Beter Bed, Scapino, Miss Etam en Promiss.

wehkamp.nl

Lacent

Lacent B.V. biedt een totaalpakket aan financiële dienstverlening voor de retailmarkt. De retailbedrijven binnen RFS vormen de belangrijkste klanten.
Lacent.nl

Create2fit

Create2fit exploiteert gespecialiseerde internetwinkels als plasma-discounter.nl, barbequeshop.nl, koffiediscounter.nl, coronelshop.nl, sneeuwkettingen.com, wasmachine.nl, koelkast.nl en gamediscounter.com. Het winkelconcept is complementair aan het warenhuisconcept van wehkamp.nl.
Create2fit.nl

Fonq.nl

Fonq.nl is het eigentijdse webwarenhuis dat uit meer dan 100 eigen niche webwinkels bestaat op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en wellness. Voorbeelden hiervan: barbecueswinkel.nl, kapstokkenwinkel.nl en pannenwebshop.nl. Speciaal voor bedrijven heeft fonq.nl een B2B tak als het gaat om relatiegeschenken, zakelijke aanvragen, joint promotions en incentives. Voor consumenten en bedrijven brengt fonq.nl een eigen giftcard op de markt. Daarnaast maakt en beheert het bedrijf webwinkels voor derde partijen, zoals Rituals en Achmea.
Fonq.nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Meeuwenlaan 2
8011 BZ Zwolle
Nederland
038-4973311

Type organisatie

Grote (internationale) onderneming

Aantal medewerkers

250 t/m 500

Bedrijfstak

Detailhandel

Product / Dienst

Woning- kantoorinrichting

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen