Skip naar content

Q-Promotions

Over Q-Promotions

Beschrijving en activiteiten

Drukwerk is uw visitekaartje, soms zelfs letterlijk. En omdat je nu eenmaal geen tweede kans krijgt voor een eerste indruk, is het belangrijk dat uw drukwerk tiptop in orde is. Hiervoor bent u bij Q-Promotions aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het
leveren van allround drukwerk.

Q-Promotions drukwerk BV is ontstaan uit de vraag naar promotioneel drukwerk (o.a. posters, flyers, folders) vanuit de horeca en evenementenbranche. We zijn in 2001 gestart om het contact tussen u als opdrachtgever en de verschillende, met zorg uitgezochte, drukkerijen te faciliteren.

Doordat we naast promotioneel ook zakelijk drukwerk (o.a. visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures) gingen leveren groeide we al snel uit tot een drukwerk leverancier met opdrachtgevers uit heel Nederland. Uiteindelijke kon een verhuizing naar een modern pand op industrieterrein Loven niet uitblijven. Een verstandige beslissing want de mogelijkheden van deze locatie hebben zeer zeker bijgedragen aan ons succes.

Drukwerk bestellen bij Q-Promotions is zeer eenvoudig. U kunt uw bestanden eenvoudigweg mailen of, indien het grotere bestanden betreft, op onze FTP-server plaatsen. Alle bestanden worden door ons kosteloos gecontroleerd op de door u aangegeven formaten en bijzonderheden. Hierna worden de bestanden als opdracht doorgestuurd naar de drukkerij. Hier wordt de opdracht zorgvuldig verwerkt zodat wij een hoogstaand kwalitatief product kunnen leveren en dit tegen zeer scherpe prijzen met een uitstekende service.
Q-Promotions voert alles – van controle en sortering tot levering door heel Nederland – in eigen beheer uit. En levert wekelijks met eigen vervoersmiddelen op minimaal 200 adressen door heel Nederland het drukwerk persoonlijk af.

Kortom: Q-Promotions is uw ideale partner op het gebied van drukwerk of u nu een particulier bent, een kleine zelfstandige of een multinational: met onze werkwijze, omvang en diverse aanbod weten wij elke klant tevreden te stellen. Wij hopen u van harte als klant te mogen begroeten!

Kijk op onze website voor de actuele prijslijst en volg ons op Twitter voor spectaculaire aanbiedingen.

www.q-promotions.nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Andromedastraat 2-B
5015 AV Tilburg
Nederland
013 582 09 68

Type organisatie

Overig

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Drukwerk

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen