Skip naar content

Partners

Index P

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Over Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn

Beschrijving en activiteiten

Pels Rijcken. Bron van inzicht. De advocaten en notarissen van Pels Rijcken zijn gespecialiseerd in het leveren van juridisch maatwerk. Met vakmanschap en intellectuele scherpte werken we voor toonaangevende cliënten zoals de Staat, provincies, gemeenten, bestuursorganen, toezichthouders, instellingen en ondernemingen. Meer informatie over het kantoor en de medewerkers is te vinden op www.pelsrijcken.nl Het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn is gebaseerd op de gedachte dat wij als kantoor onverbrekelijk verbonden zijn met de wereld om ons heen. Duurzaam ondernemen betekent dat je je als organisatie rekenschap geeft van de effecten van je handelen op de mensen die je organisatie vormen en je omgeving in de ruimste zin van het woord. Je betrekt daarbij nadrukkelijk de langere termijn. Voor Pels Rijcken betekent dat concreet hoogwaardige juridische dienstverlening met oog voor zakelijke prestaties, maar ook voor sociale aspecten en het milieu. Die visie brengen wij tot uitdrukking door middel van een duurzame bedrijfsvoering, personeelsbeleid waarin een plezierig en stimulerend werkklimaat en diversiteit centraal staan en door maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen.

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag
NL
070 515 3000

Type organisatie

Overig

Aantal medewerkers

100 t/m 250

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Juridisch/fiscale diensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Medewerkers van Pels Rijcken doneren kinderboeken voor het project Kinderzwerfboek

Pels Rijcken & ... 5 oktober 2012
  - Partner nieuws
Ook dit jaar doet Pels Rijcken weer mee aan de Dag van de Duurzaamheid (10-10). De medewerkers van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen zamelen gebruikte kinderboeken in voor het project Kinderzwerfboek van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Het project Kinderzwerfboek is bedoeld om ieder kind de kans te geven om te lezen.

Pels Rijcken zamelt kleding in voor Dress for Success

Pels Rijcken & ... 10 november 2011
  - Partner nieuws
Pels Rijcken zamelt kleding in voor Dress for Success In het kader van de Dag van de Duurzaamheid zamelen de medewerkers van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen gebruikte representatieve kantoorkleding in. Deze kleding wordt geschonken aan Dress for Succes en KICI. Dress for Success zorgt ervoor dat werkzoekenden met een uitkering of een minimuminkomen bij hun sollicitatiegesprek goed gekleed voor de dag kunnen komen.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen