Skip naar content

One2green.com

Over One2green.com

Beschrijving en activiteiten

One2green B.V. is een ervaren en multidisciplinair advies- en installatiebureau op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Middels ons energieprestatiecontract bieden we bedrijven inzicht in de snelle besparingsmogelijkheden alsmede haar energieverbruik. Dit doen we door actieve energiemonitoring en het opstellen van meerjarenplannen. 

Naast dit basispakket kunnen bedrijven terecht voor advies omtrent carbon footprints, rapportages Wet Milieubeheer en MVO beleid. Ook begeleidt One2green bedrijven in het behalen van de MVO Prestatieladder, de CO2 Prestatieladder en het GreenKey certificaat.

One2green richt zich hoofdzakelijk op MKB, maar is ook actief bij internationale partijen. Door zowel het advieswerk aan te bieden als de daadwerkelijke installatie uit te voeren, wordt een bedrijf volledig ontzorgt op energiegebied.
One2green is dé partner om direct energie te gaan besparen.


Naast de zakelijke markt, is
One2green ook actief op de particuliere markt. Voor consumenten biedt One2green advies op maat omtrent het gebruik van zonne-energie. Hierin staan kwaliteit en betrouwbaarheid centraal.

Contact 
www: http://www.one2green.com/ 
e-mail: info@one2green.com   
facebook: https://www.facebook.com/one2green


Specialiteiten

Energie besparing, Onafhankelijk advies, Lange termijn klantrelatie, Begeleiding en monitoring, Energieprestatiecontract, Zonnepanelen, Duurzame technologieondernemen (MVO), corporate social responsibility (CSR)
 

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Hooghiemstraplein 82
3514AX Utrecht
Nederland
+31(0)85 210 208 2

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

MVO-adviesdiensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen