Skip naar content

MoreThanHip

Over MoreThanHip

Beschrijving en activiteiten

Eco- & fair designartikelen en relatiegeschenken

MoreThanHip is importeur/groothandel van designartikelen, zoals mode- en woonaccessoires, die op duurzame wijze worden geproduceerd. Duurzaam betekent hierbij dat de producten het resultaat zijn van recycling, het gebruik van natuurlijke materialen en/of volgens fairtradeprincipes worden geproduceerd in ontwikkelings- c.q. lagelonenlanden, zoals Colombia, Brazilië, Indonesië en India.

Daarbij stimuleert MoreThanHip het ontwerpen naar westerse smaak en maatstaven, in samenwerking met getalenteerde Nederlandse designers en zoveel mogelijk met gebruik van natuurlijke en hergebruikte materialen. Deze producten worden verkocht via een groeiend netwerk van winkels en onze eigen webshop, maar zijn zeer geschikt als duurzaam relatiegeschenk en voor private labeling voor de B-2-B of B-to-C markt.

Om een goede indruk te krijgen: www.morethanhip.nl

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Peperstraat 12
3417 JB Montfoort
Nederland
0348 - 470140

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

2 t/m 10

Bedrijfstak

Groothandel

Product / Dienst

Sfeerproducten

Twitter

MoreThanHip

Ook mooie bandenrecycling! :-) http://t.co/rWf4qbBpmt

23 apr 2014 - 23:18
MoreThanHip

Yes, gisteren 56 dozen hangmatten opgehaald in de Rotterdamse haven! Het verzenden kan beginnen :-) http://t.co/9KhXOP8SHA

23 apr 2014 - 10:29

Video

See video

Nieuws

MoreThanHip XXL-hangmatten klimaatneutraal via Hivos Klimaatfonds

MoreThanHip 21 juni 2011
  - Partner nieuws
MoreThanHip heeft haar nieuwe lijn in Indonesië geproduceerde hangmatten van parachutestof klimaatneutraal gemaakt via het Hivos Klimaatfonds. De CO2-uitstoot van de productie en het transport van de hangmatten is hiermee gecompenseerd doormiddel van te investeren in kleinschalige projecten voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden.

MoreThanHip Summer Collection – vrolijke fairfab tassen en accessoires

MoreThanHip 25 april 2011
  - Partner nieuws
Speciaal voor dit voorjaar en de zomer heeft MoreThanHip een collectie samengesteld met vrolijke, kleurrijke én zeer betaalbare items. Bovendien zijn alle artikelen in de Summer Collection op eerlijke wijze geproduceerd in onder meer India en Thailand.

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen