Skip naar content

Partners

Index M

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Milieu Service Nederland b.v

Over Milieu Service Nederland b.v

Beschrijving en activiteiten

Milieu Service Nederland b.v. is opgericht in 1986, in een tijd waarin het scheiden van afvalstromen langzaam in opmars kwam. Papier en karton werden meer en meer apart ingezameld van het bedrijfsafval, zodat het recyclingproces eenvoudiger en efficiënter werd. Ook produceerden bedrijven door onder andere toenemend computergebruik steeds meer vertrouwelijke documenten, die op een veilige manier dienden te worden vernietigd.

Mede door de steeds strenger wordende milieuvoorschriften heeft het scheiden van afvalstromen de laatste twintig jaar een grote vlucht genomen. Milieu Service Nederland b.v. heeft haar activiteiten daarom flink weten uit te breiden. De verandering van eigenaar, in juli 2000, heeft hier flink aan bijgedragen. Sindsdien is het aantal medewerkers sterk gegroeid en is Milieu Service Nederland b.v. uitgegroeid tot een bekende landelijke speler in de afvalbranche.

Lag de nadruk van de dienstverlening voorheen op de vernietiging van vertrouwelijke documenten, tegenwoordig is Milieu Service Nederland b.v. een allrounder in haar branche. Bedrijfsafval, papier en karton, glas, plastic, chemisch afval, bouw- en sloopafval; er is geen afvalstroom waar wij niet bekend mee zijn. Om alle afvalstromen efficiënt en volledig naar wens van onze klant in te zamelen, hebben wij het grootste assortiment aan afvalcontainers van Nederland. Rolcontainers (ook wel kliko’s genoemd) in alle maten (120 tot en met 5000 liter), afzetcontainers (3m³ tot 40 m³), perscontainers (7m³ tot 34 m³) en de door ons in 2003 geïntroduceerde unieke Miniperscontainer. Een 3m³ perscontainer die nauwelijks vloeroppervlak inneemt en toch 27m³ kantoorafval kan wegpersen. De Miniperscontainer wordt vervoerd met een speciaal voor ons ontwikkeld minipersbusje, waardoor het mogelijk is hem ook te plaatsen in minder hoge ruimtes als een parkeergarage.

In 2003 nam Milieu Service Nederland b.v. tevens haar eerste vrachtwagen in gebruik voor papiervernietiging bij de klant voor de deur. Dit concept is verbeterd en vernieuwd in 2010 met de komst van een heel nieuw concept op het gebied van mobiele papiervernietiging: MobielZeker! Met de introductie van dit nieuwe product zijn de drie pijlers van Milieu Service Nederland b.v. compleet: Afval inzamelen, Miniperscontainer en Mobiel papier vernietigen.

Al met al streeft Milieu Service Nederland b.v. ernaar met de laagste tarieven, het grootste assortiment afvalcontainers en door milieubewust te handelen de allerbeste afvalinzamelaar van Nederland te zijn!

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

Cruquiusweg 142e
1019 AK Amsterdam
Nederland
020-6947020

Type organisatie

Overig

Aantal medewerkers

11 t/m 100

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Afval en schroot

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Er zijn geen resultaten

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen