Skip naar content

Partners

Index M

ABCD
EFGHI
JKLMN
OPQRS
TUVWX
YZ0 - 9

Meurswerkt

Over Meurswerkt

Beschrijving en activiteiten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de ziel van wat wij doen: maatschappelijke meerwaarde creëren. Kern van onze strategie is dat het duurzaam inzetbaar houden van mensen werkt. Daar zit onze toegevoegde waarde: voor de medewerker, voor de opdrachtgever én voor ons zelf!

Javascript is required to view this map.

Adresgegevens

1e Hogeweg 190
3701 HL Zeist
Nederland
030-6777284

Type organisatie

Midden- en kleinbedrijf

Aantal medewerkers

100 t/m 250

Bedrijfstak

Zakelijke dienstverlening

Product / Dienst

Personeelsdiensten

Twitter

Er zijn geen tweets van deze partner

Video

Nieuws

Jaarverslag 2012

Meurswerkt 16 mei 2013
  - Partner nieuws
Wij presenteren hierbij vol trots ons jaarverslag 2012. Hierin blikken wij terug op een bewogen jaar waarin we doelbewust de dialoog met de branche opzochten en onze invulling van goed werkgeverschap naar een hoger plan tilden. In het jaarverslag komen diverse stakeholders aan het woord over onze inspanningen op het gebied van MVO. Onder andere Aart van der Gaag (brancheorganisatie ABU), Jaap Smit (CNV) en Hans van der Steen (werkgeversorganisatie AWVN) lieten hun visie optekenen.

Altijd Wat I NCRV I Reportage: flexwerkers d.d. 7-5-2013

Meurswerkt 8 mei 2013
  - Partner nieuws
Hoe gaan we in ons land in de toekomst om met flexwerkers? Wij nemen de Deense oplossing onder de loep, waar ze met ‘flexicurity’ de ongelijkheid tussen tijdelijke en vaste contracters bestrijden. Bijdragen van o.a. Ton Wilhagen, Marc Visch, Pieter Molijn en Kerima Manusiwa.

Meurs & Molijn wederom erkend om consistent MVO-beleid

Meurswerkt 14 maart 2013
  - Partner nieuws
Detacheerder Meurs & Molijn uit Zeist heeft wederom erkenning gekregen voor haar inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het onafhankelijke Bureau Veritas Certification verleende na een uitgebreide jaarlijkse audit verlenging van de certificaten MVO Prestatieladder niveau 3 en ISO 9001. Toekenning van deze certificaten vereist een toegewijd MVO-beleid van ondernemingen richting interne en externe stakeholders en het voldoen aan 33 vastgestelde indicatoren voor MVO.

Maatschappelijk jaarverslag 2011

Meurswerkt 22 juni 2012
  - Partner nieuws
Ons maatschappelijk jaarverslag 2011 vindt u hier. 

Agenda

Er zijn geen resultaten

Terug naar hoofdnavigatie

Samen veranderen